Trash

Вече сме споменавали, че според нас Стивън Долдри („Били Елиът”, „Часовете”, „Четецът”) е един от най-добрите режисьори, работещи в момента, и с огромен интерес очакваме най-новия му проект „Trash”, който изглежда по-различен от всичко, което Долдри е правил до момента. Или поне такива са първоначалните ни впечатления.

Като цяло, първият трейлър, който видяхме в края на юли, ни даде доста добра представа какво можем да очакваме от филма като стилистика и история, но предвид това, че беше на португалски, доста неща останаха скрити за нас – неща, които сега ни се изясняват с дебютирането на новия международен трейлър, който има английски субтитри.

Преди да го видите, с две думи, „Trash” е създаден по романа на Анди Мълиган (адаптиран за екран от Ричард Къртис) и разказва за три момчета от неназована страна от „третия свят”, които ровейки на бунището правят откритие, което поставя живота им в опасност. В ролите са Руни Мара, Мартин Шийн и дебютантите Риксън Тевез, Едуардо Луис и Габриел Уейнстейн.

Определено сме на линия – сигурни сме, че Долдри ще ни предложи нещо наистина добро и свежо, въпреки че историята и визията извикват усещания от доста други филми.

Вижте и един постер.

плакат

Режисьор на „Trash” е Стивън Долдри, а в ролите са Руни Мара, Мартин Шийн, Риксън Тевез, Едуардо Луис, Габриел Уейнстейн, Вагнер Мора, Андре Рамиро, Селтън Мело и други.

Премиерата на филма е на фестивала в Рио на 24 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *