Fury

Последния път, когато писахме за „Fury” на Дейвид Ейър (по повод чудесния му първи трейлър), на филма му предстояха „сериозни допълнителни снимки с кастинг за двама офицери от SS” и се зачудихме, дали пък това няма да се отрази на премиерната му дата и тя да бъде отложена за 2015-та. Слава богу – тъй като очакваме филма с нетърпение – премиерата му не само не беше отложена за догодина, а дори беше изтеглена с един месец напред от 14 ноември за 17 октомври.

Във връзка с тази дата, получаваме и един „нов” трейлър на филма, който, за съжаление, е абсолютно същият като предишния, с изключение на сменената дата накрая, но пък решихме, че си заслужава да си го припомним отново в светлината на добрата новина за премиерата. Вижте.

Понеже е същият трейлър, няма да го коментираме отново, но е интересно да отбележим, че акцентът и произношението на Брад Пит вече не ни „дразнят ухото” – не ни звучи чак толкова много като Алдо Рейн.

Между другото, от Times смятат, че „Fury” обещава да бъде „one of the most daring studio movies in an awards season”. Дано да са прави.

Fury” е „character piece” за петчленния екипаж на американски танк на име „Fury”, който през април 1945-та, когато съюзниците започват финалния си отпор срещу нацистка Германия, е изпратен на смъртоносна мисия в тила на врага.

Режисьор на „Fury” е Дейвид Ейър, а в ролите са Брад Пит, Шая Лебоф, Логан Лърман, Майкъл Пеня, Джон Бърнтал, Джейсън Айзъкс, Скот Истууд и др.

Премиерата е 17 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *