Майкъл С. Хол

Преди три години за първи път споменахме незаснетия сценарий на Станли КубрикGod Fearing Man”, а една година по-късно знаехме само, че проектът продължава да съществува, въпреки че ни се струваше, че шансовете за осъществяване не са кой знае колко големи. Сега обаче, от трите сценария на Кубрик „God Fearing Man” като че ли е най-близо до екрана, въпреки че в случая става дума за малкия екран – това е един от двата сценария, които са преправени за телевизия.

Според THR Майкъл С. Хол (който беше намекнал, че след „Декстър” е приключил с телевизията, но явно ще направи изключение) ще участва в минисериала по невероятната истинска история на Хърбърт Емерсън Уилсън, свещеник, който в началото на 20 век става разбивач на сейфове и един от най-успешните банкови обирджии. Според самия Уилсън, по време на престъпната си кариера е прибрал над 15 милиона долара (днес не звучи чак толкова впечатляващо, но все пак става дума за началото на миналия век).

Хол ще е и изпълнителен продуцент на „God Fearing Man”, който Entertainment One и Philco Films подготвят. Стивън Р. Кларк вече трябва да е преработил сценария, за да го направи по-подходящ за минисериал, а eOne в момента търсят ТВ мрежа за партньор. Да се надяваме, че „God Fearing Man” бързо ще си намери дом.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *