Ема Стоун и Колин Фърт

Кога отлетя още една година? Имаме предвид – по летоброенето на Уди… Ето, че „Magic In The Moonlight” вече може да бъде видян в ограничен брой киносалони в Щатите, а ние трябва да се задоволим засега с няколко прекрасно-атмосферни снимки от една от любимите му/ни епохи, както и с един кратък откъс от диалог, в който Колин Фърт и Ема Стоун демонстрират колко подвластни са станали на легендарния режисьор.

А той междувременно вече е започнал снимки по следващия си проект – заедно с екипа се намират някъде на Роуд Айлънд, сюжетът щял да бъде драматичен – „тайнствено убийство в колежанско градче” (според думите на изпълнителния продуцент Рон Чез) и е вероятно да бъде до известна степен „сериозна драма”. В актьорския екип на Уди отново е Ема Стоун, присъединил се е и Хоакин Финикс. Със скоростта, с която работи мистър Алън, току-виж станал готов с още по-новия си филм за Кан 2015…

Ето обещания клип и снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=IoCzPMVojsI

Ема Стоун

Действието на романтичната история се развива през 20-те години на 20 век в южна Франция, където майстор-магьосник с английско потекло трябва да разобличи като измамничка една млада жена, която заявява, че може да общува с отвъдния свят. Ала колкото повече време прекарва с нея, толкова повече той се озадачава и е склонен да преосмисли твърдата си позиция.

Освен Колин Фърт и Ема Стоун, в „Magic in the Moonlight” участват още Айлийн Аткинс, Марша Гей Хардън, Хеймиш Линклейтър, Саймън Макбърни, Катрин МакКормък и Джаки Уийвър.

Sony Pictures Classics пусна филма в избрани киносалони на 25 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *