Положението излиза извън контрол по няколко показатели: първо – мъжката част от човечеството има защо да се подиграва на всички останали, които са се прежалили с прочит на бестселъра „Педесет нюанса сиво” (ние си спестяваме подигравките, но оставаме с дълбоко съжаление!); второ – май ще се окаже голяма грешка решението на авторката-продуцентка Е.Л. Джеймс да повери режисурата на жена, колкото и Сам Тейлър-Джонсън да се прави на мъжко момиче (трейлърът изглежда толкова „чийзи”, че събужда импулс за спиране още на четвъртия кадър); трето – виждайки двамата главни герои в действие, вече сме сигурни, че от този филм ще се получи едно второ-треторазрядно секси-упражнение, без намек за тръпка, камо ли за „електричество”, което да „протича” между персонажите.

Всъщност с тези няколко изречения отделихме доста повече време, отколкото се полага на „нюансов” филм.

Можеха поне да изберат по-хубаво момче за главната роля – този Дорнан е чисто и просто оживяла кукла Кен, с празен поглед и подредени „плочки”! Вече сме сигурни, че мис Джонсън прекалено много мяза на татко си, а и не успява да докара плахия поглед на младата, още-сексуално-несъбудена-бъдеща-любовница.

Понеже преди дни споделихме тийзъра на филма, пък и вече прекалено много новини сме писали за проекта – затова сега няма да ви досаждаме повече с пояснения, освен по повод Бионсе-то: както и предположихме, певицата ще предостави на филма (представете си срещу каква сума!) специална версия на познатото й парче „Crazy in Love”, в което са подсилени драматичните акорди и се диша тежко.

Колкото и да се опитват медиите да предизвикат интерес към предстоящата премиера на „Fifty Shades Of Grey” (няма как да е на друг ден, освен на Св. Валентин 2015!), ние пророкуваме главоломен провал по отношение на очакваните многомилионни боксофис резултати. Някой да възрази?

За финал вижте една чудна контра-реклама, която се появи вчера, беше във Film Journal International – „Who needs 50 Shades of Grey when you’ve got Lars von Trier?” Гениално, нали?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Пак ще има влажни кино седалки 😀
    Ние си имаме Star Trek, лелите си имат 50 Shades of Lame. Cést la vie!

  2. Е книгата не е лоша.Но проблема е Пол Виерховен,ако той е режисьор филмът ще страхотен!