Що се отнася до постапокалиптичните уестърни, програмата ни с очаквани филми, включваща „The Rover” и „Лудият Макс 4”, изглежда повече от прилично, но когато говорим за любим жанр, никога не е лошо да добавим още някое заглавие, особено ако изглежда любопитно, какъвто е случаят с „Young Ones” на Джейк Полтроу (брата на Гуинет Полтроу – споменаваме го само за информация, не че означава каквото и да е).

Филмът си спечели доста добри отзиви на изминалия фестивал в Сънданс, бе закупен за разпространение от Screen Media и в момента очаква премиерна дата за щатското си разпространение. Тя все още не е ясна, но предвид появата на първите трейлъри (и факта, че канадската и френската са в началото на август) можем да предположим, че ще бъде скоро.

Преди да видите трейлърите, с две думи „Young Ones” е постапокалиптична уестърн драма, в която тежка суша е трансформирала Съединените щати в гигантска пустиня, а водата се е превърнала в безценна стока. Борещи се със суровите условия, двама съседи, които са готови на всичко, за да защитят семействата си, се изправят един срещу друг, преследвани от своето минало. В главните роли са Майкъл Шанън, Никълъс Холт, Ел Фанинг и Коди Смит-МакФий.

http://www.youtube.com/watch?v=1X5aCKqEFxA

Очевидно не става въпрос за класически постапокалиптичен филм за масите, а за малък, независим филм с интересна история, добре развити герои и отлични изпълнители, начело с Шанън, с който на този етап бихме гледали всичко. Дори Никълъс Холт, който не ни е никак любим, изглежда тук прави добра роля – може пък най-накрая да ни покаже защо аджеба, толкова му се радват зад океана.

Като допълнение, вижте един плакат и няколко снимки.

плакат

Ел Фанинг

Коди Смит-МакФий

Режисьор на „Young Ones” е Джейк Полтроу („The Good Night”), а в ролите са Майкъл Шанън, Никълъс Холт, Ел Фанинг, Коди Смит-МакФий, Ейми Мълинс, Анди МакФий и др.

Канадската и френската премиера са 13 август, а американската все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *