Джесика Частейн

Не е за вярване, но цели три години изтекоха, откакто видяхме първия трейлър на супер-очаквания режисьорски проект на Ал ПачиноWilde Salome” (с който реално стартира кариерата на Джесика Частейн), а филмът все още не имал редовен показ.

По всичко изглежда обаче, че чакането най-накрая ще свърши и не само ще можем да видим „Wilde Salome”, в който Пачино разглежда всички измерения около поставянето на емблематичната „Саломе” на Оскар Уайлд, но и самата заснета пиеса „Salomе”.

Честно казано, не се сещаме за по-добро развитие на нещата – с един билет два филма и двата с участието на Пачино и Частейн. Дано само и ние успеем да ги видим. Вижте трейлъра на двойното събитие (водещ Стивън Фрай), с което ще стартира всичко.

Без коментар сме тук. Ако не разбирате защо „Salomе/Wild Salomе” е „must see”, нито ние, нито които и да било друг би могъл да направи нещо за вашето… „положение”.

Като допълнение, вижте два постера, както и един поизостанал разширен трейлър за „Wilde Salome”, от който може да придобиете доста добра представа каква точно е идеята на Пачино.

плакат

Освен Ал Пачино като Ирод и като себе си (актьор и режисьор) и Джесика Частейн, във филмите ще видим още Кевин Андерсън, Роксан Харт, Естел Парсънс, Джефри Оуенс и др.

Salomе/Wild Salomе” тръгва във Великобритания от 21 септември в избрани киносалони.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Най-прекрасната ще е тази, която обявява българската премиера, но тази се доближава до нея. 🙂

  2. Пропуснах го, за съжаление 🙁 Сега още 10 години, за да излезе с добро качество някъде.