Накратко, премиерата на свръх-очаквания „Зората на планетата на маймуните” е точно след една седмица, така че най-вероятно това ще е последният ни голям ъпдейт с реклами. Не че се заричаме, защото не се знае какво може да изскочи, но все пак шансовете са малки.

В този масивен ъпдейт първо и може би най-важно са три продуцирани от Vice изключително интересни филмчета, попълващи празнините в историята на десетте години между „Възходът на планетата на маймуните” и „Зората на планетата на маймуните”. Те са както следва: „Spread of Simian Flu: Before the Dawn of the Apes (Year 1)” на Исая Серет, „Struggling to Survive: Before the Dawn of the Apes (Year 5)” на Даниел Торн и „Story of the Gun: Before the Dawn of the Apes (Year 10)” на „thirtytwo”. Като тяхно естествено продължение е трейлър на документалния филм „Island of Apes”, който вчера дебютира онлайн.

Веднага след тях са пет клипа, две видеа зад кулисите – едното посветено на технологията зад впечатляващите специални ефекти, а другото от типа „B-roll” – няколко концептуални рисунки и снимки и накрая поредица страхотни рисувани плакати. Вижте ги без повече размотаване, че са доста.

Before the Dawn of the Apes

Island of Apes

Клипове

Зад кулисите

Ето и концептуалните рисунки и плакатите.

плакат

плакат

плакат

Нарастващата и развиваща се нация на генетично еволюиралите маймуни, предвождани от Цезар, е застрашена от група човеци, оцелели след унищожителния вирус, отприщен преди десетилетие. Хората и маймуните достигат нестабилен мир, но не за дълго – и двете страни са подтикнати към война, която ще определи доминиращия на планетата вид.

Режисьор на „Зората на планетата на маймуните” („Dawn of the Planet of the Apes”) е Мат Рийвс, а в главните роли са Анди Съркис, Джейсън Кларк, Кери Ръсел, Гари Олдман, Коди Смит-МакФий, Тоби Кебъл, Джуди Гриър, Кърк Асеведо и Енрике Мурсиано.

Премиерата е 11 юли 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Тоя, последния постер – дали не е тежко взаимстван от „12 маймуни“ 🙂