Ще започнем с това, че слуховете около „Star Wars: Episode VII” валят като за световно и преди броени дни в нета се появи нещо, което трябва да е „допълнителна информация” за сюжета на филма. Ние обаче нямаме никакво намерение нито да отразяваме подобни неща, нито дори да ги четем (или гледаме) и ще се спираме само на официалните информационни, рекламни или каквито други ъпдейти ни предложат.

Причината е, че не искаме да си развалим удоволствието от филма с ненужни спойлери или пък с неща, които са ни изкефили, а в последствие не са се оказали истина. А и Дж. Дж. Ейбрамс най-учтиво помоли да не го правим, защото така омаловажаваме труда на адски много хора, които се борят, за да ни предложат най-добрия възможен „Star Wars” „експириънс”.

Казвайки всичко това, престъпваме към представянето на най-новото, представено лично от Ейбрамс видео от инициативата Force for Change, която влиза в последната си седмица. Също като първото видео, което видяхме неотдавна и хвърли в екстаз всички фенове с появата на едно изключително любопитно („non-CGI”) извънземно, това също има какво да предложи на почитателите на сагата – поглед към новия вариант на един от легендарниte космически кораби X-Wing, построен в реални размери и подобаващо поочукан. Вижте.

Чудно! Много ни радват тези клипчета. Сигурни сме, че Ейбрамс ще направи чуден филм, но дори и да се провали, винаги ще му правим евала за опита да снима в стила на оригиналната трилогия – винаги където може с декори, модели, кукли и възможно най-малко CGI. Няма как да не кажем и браво за добрата кауза, както и да отчетем предварително завистта си към този, който ще спечели голямата награда – така да се каже, очаква го едно огромно „окензване” от кеф.

Завършваме с нещо за убер-феновете, които са забелязали, че X-Wing от горното видео не прилича на този от оригиналните филми и са предположили, че става дума за Z-95 Headhunter-а от разширената вселена. Това обаче е грешно предположение и потвърждението, че виждаме именно X-Wing идва от официалния туитър акаунт на „Star Wars”. Още едно доказателство е оригиналната концептуална рисунка на X-Wing на Ралф МакКуори за „Нова надежда”. Вижте ги за по-добра представа.

И последно, вижте и едно забавно клипче, посветено на Force for Change, дело на гениалните кретени Джон Стюарт и Стивън Колбер.

Повече подробности за цялата „Star Wars” сага можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Star Wars: Episode VII” е Джей Джей Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и Ейбрамс, а огромният Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Серкис, Домнал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *