Не искаме да обиждаме никого – знаем, че „The Expendables” поредицата си има своите фенове, но толкова малко ни дреме за предстоящата трета част, че всеки път когато видим нова реклама, първо сме, „а вярно, че имаше и такъв филм”, а веднага след това сме и „чакай, бе, той не мина ли вече?”.

Същото нещо се повтаря и сега, с дебюта на най-новия трейлър на филма, разпространен от Lionsgate. Всъщност, ако не се лъжем, това май е първият истински трейлър, който виждаме. Разбира се той изглежда като нещо гледано вече 15 пъти, така че това едва ли е от значение.

Абе, има неприличен екшън, ама всичко останало… И тез яки момченца само като си отворят устите, такава дървения се лее, че не е истина. Особено от тази на Джейсън Стейтъм. Ама сигурно ще кажете, „нали не го гледате заради актьорските изпълнения?” и вероятно ще сте прави, но все пак.

Ето и малко снимки.

Барни (Сталоун) и екипът му от наемници се изправят срещу неговия, смятан за мъртъв бивш партньор и ко-създател на „The Expendables” Конрад Стоунбанкс (Гибсън). Стоунбанкс е твърдо решен да ликвидира отряда и за да му се противопостави, Барни трябва да влее малко свежа кръв в редиците.

Режисьор на „The Expendables 3” е Патрик Хюз, а в ролите са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли, Ранди Котюр, Тери Крюс, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас, Келан Лъц, Ронда Раузи, Виктор Ортиз, Глен Пауъл, Келси Грамър, Робърт Дейви и др.

Премиерата е 15 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

40 Comments

  1. яко ме кефат статиите от рода „на нас тук ич не ни дреме“ „ние тук сме много ентусиазирани“ „следим с огромен интерес развитието на“……..а-а-а-а-аа- пичове, не може цЕлата команда да сте единомислещи, това да не е секта

  2. Ми, ние яко се смяхме на двойката. Рядко се случва такъв празноглав екшън да се окаже всъщност забавен.

  3. Бог да те поживи, чадо!

    @Izumen
    Ако говориш за „ънинтеншънли фъни“, съм съгласен. 🙂

  4. Абе и аз уж съм от сектата, ама двойката по-скоро се ядваше, макар да е тотално forgettable. Първият обаче беше адски невдъхновен.

  5. Не знам, аз не съм го гледал втория – вдъхновеното ревю е на Влади и той сега се срами от него. 🙂 🙂

  6. Феновете са го изгледали по 10-тина пъти. Аз самият го гледах 5 пъти докато го пусна. Пък и какво трябва да означават тези гледания, че филмът ще е хубав ли? 🙂

  7. Не знам по какъв начин този филм може да разочарова някого? 😀

  8. Честно казано, въобще не ми дреме дали ще разочарова или ще радва. Рядко изпитвам такава апатия по адрес на някой филм, който на теория би трябвало да ме кефи.

  9. Дринов, гледай двойката, вярно! Гилти плежър! Гледаш ги как се подиграват със собствените си роли и въпреки това се забавляват с цялата работа

  10. Ми то оттам идва проблема…подигравката със себе си и постоянните намигвания и препратки се изтърка бързо, ама явно те още не са го разбрали.

  11. Искам да знам, колко по-добра е от първата част. Освен ако не е два пъти по-яка, едва ли ще ми допадне, ако ще не знам какви „селф референшал“ шегици да има.

  12. Аз първата изобщо не си я спомням, но във втората си има паметни майтапи. Вярно, че към края взеха да прекаляват и се оляха тотално, ама какво пък…

  13. Може да се каже, че двойката е два пъти по-яка от единицата. Първия си беше само загрявка.
    Но все пак не очаквай чудеса. Това сме го коментирали и се иска определена нагласа. Но има свежи моменти, както и дебилен екшън, както си трябва.
    Сега тройката нещо ме притеснява дали ще успеят да задържат нивото, но заради новите муцуни сигурно ще го гледам на кино. 🙂 🙂 🙂 🙂

  14. „Ф“нимавай, да не останеш разочарован :D. Доста по селска простотия е от първият, който съдържаше поне някаква минимална филмова стойност, ако се кефиш на 80/90-тарски екшъни. Двойката обаче е някаква тотално забравима омазвация, с няколко готини ийстъри и брутален (мета) „виц“ от Норис (дето избива рибата от нищото :D, и май, е единственото нещо, заради което наистина си заслужава да се гледа).

  15. Мен двойката ме израдва стабилно и така не съм се смял в кино от години със сигурност 🙂

    Първата част страдаше от някаква накъсаност на действието и (макар и Director’s cut да пооправи нещата в структурата на историята) не беше чак толкова балансирана като втората част, въпреки че Джет Ли се появи за около 3 минути…

    Дано в третата част му дадат малко повече екранно време, но е твърде вероятно да се изгуби в морето от звезди, наблъскани тук. Ще го гледам и ще видя какви са ги надробили Слай и компания.

    Иначе Дринов, дай шанс на двойката – ван Дам е доста хлъзгав като злодей, даже се гласи за четвъртата част 🙂

    Поздрави

  16. Обещавам да бъда много внимателен. 🙂
    Mалко се изненадах обаче от силните чувства по адрес на този филм, мислех, че повече хора са като мен – couldn’t give a flying fuck. 🙂

  17. Хаха, мъжествения пламък на напомпани мъжаги раздаващи справедливост все така тлее, въпреки отдавана отминалото време на тези „светила“ :D. Tе и двата филма не са кой знае какво :). Вторият не знам какъв баланс вкарва (хайде да не спойля, че почти нищо не помня от сторито, ама структурата майка плаче, и не, първият и той не е по-стока, но поне следваше там някаква поредност и подреденост). Номер 2 беше много повече фенсървиз и забавни „скечове“ (чат-пат навързани и забавни). Напълно очаквано от гледна точка на развитие на поредицата, ала това го отдалечава от понятието за кино, поне за мен. Опитва се, ама… Първият тук го бие с едни гърди :), и улавя ерата на героични лоши момчета по-добре. Само толкоз.

  18. Абе, ще го чекна тези дни – няма да е първата тъпотия, която съм гледал. 🙂 🙂

  19. Да бе, една камара тъпоти са ми се натрупали – все по чужда препоръка. 🙂

  20. 2-ката наистина е рядко безумна гавра с едновремешните екшъни, пълно бездарие, гарнирано с някви тъпи майтапи. Не ме впечатли, гледах го с превъртане и едвам устисках до финала.
    И двата филма ги гледах само заради Джет Ли, не ми дреме грам за Сталоун, Арнолд, Ван Дам, та дори и за феноменално сексапилния Стейтъм, който обаче като актьор си е гола вода.
    Язък, че на Джет му дават толкова малко екранно време и то за някви глупави, дебилни боеве с Долф Лундгрен, в които последния даже го победи- пфу.
    А Сталоун е погрознял, загубил е цялото си умение да играе- не че някога е имал някъв особен талант, де.
    И кой го излъга, че го бива за режисьор- позор е за гилдията!

  21. Хахаха 😀 Филмът излезе по торент тракерите 20 дни преди премиерата 😀

  22. И пари да ми дават не бих го гледал! И не защото филм е тъп или нещо такова.

  23. Интересното е ,4е е излезнал с добро ка4ество и дано само не е изтекъл от българи ,щото ве4е няма да идват да снимат тука 🙂

  24. Силно се надявам да не си прав, @radi. Изложихме се вече един път с подхвърлянето на умъртвени прилепи в Деветашката пещера. Стига толкова

  25. Няма как да е изтекъл от тук, понеже след като са заснели всички сцени, монтираната и обработена в САЩ версия няма какво да прави обратно тук.

  26. Точно тук леко грешиш, връща ли са се за допълнително заснемане на сцени.