Дето се вика, за умрелите или добро или нищо, затова за неофициалното продължение на непреходната класика на Скорсезе „Разяреният бик” „The Bronx Bull” (заглавието беше променено от „Разяреният бик II” заради съдебен иск от MGM) – нищо!

http://www.youtube.com/watch?v=_qIycfbKHjY

Това нещо изглежда зле и бихме го наплюли дори и да не беше продължение на „Бика”. Ама въобще няма да си правим труда – това е все едно да плюем по… вмъкнете си тук трагедия по избор. Просто не си заслужава усилието и нервите.

Искаме да кажем само, че се чудим колко трябва да си го закъсал, за да решиш да се снимаш в продължение на „Разяреният бик”, което не се прави от Скорсезе? Сигурни сме, че дори и Никълъс Кейдж би отказал, затова не проумяваме как така Уилям Форсайт е решил да се излага публично, че на всичкото отгоре си позволява и коментари от рода на това, че тяхната история „има много повече сърце” и че „красиво пресъздава това, което Джейк [Ламота] представлява в действителност”. Пфу.

Ама то не е и само той, във филма участват още и Пол Сорвино, Том Сайзмор, Пенелъпи Ан Милър, Джо Мантеня и Наташа Хенстридж, които също нямат извинение. Няма извинение и режисьорът Мартин Гиги. What the fuck was he thinking?!?

Но няма да се ядосваме. Вижте няколко снимки.

The Bronx Bull

The Bronx Bull

The Bronx Bull

The Bronx Bull

Премиерата на „The Bronx Bull” все още не е известна. Надяваме се никога да не стане.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments