Update: Ето го последния плакат, както и обещания нов трейлър. Единственият ни коментар е… ridiculous! А, да, и Шредър е як, ама можеше да не е чак такъв трансформър – по-изчистен някак.

Update 2: Вижте и един международен трейлър, предлагащ поглед към задните части на Ейприл О’Нийл

http://www.youtube.com/watch?v=OWrsAcdNuV8

––
Време е за нов трейлър на „Teenage Mutant Ninja Turtles” („Костенурките нинджа”), който най-вероятно ще разкрие малко повече подробности за сюжета и – надяваме се – ще успее да ни убеди, че филмът няма да е пълна трагедия. Разбира се, знаем, че нямаме абсолютно никакви шансове за наистина добър филм, но един „guilty pleasure” ще ни дойде чудесно.

Този трейлър обаче няма да се появи току-така. Paramount са решили той да увенчае най-новата поредица „character” постери (първата, която представя познатите ни образи в целия им блясък), които феновете разкриват един по един, гласувайки за любимия си  герой. Чак когато и последният плакат бъде отключен, тогава ще можем да видим и трейлъра.

Ние се включваме в момент, в който три от плакатите вече са разкрити – остава само най-големият ни любимец Донатело, а и той е почти готов, така че няма да ни се наложи да чакаме дълго. Тоест много скоро ще пуснем един ъпдейт с трейлъра, ослушвайте се. Дотогава, ето плакатите – на този етап най-много ни допада този на Рафаело.

Teenage Mutant Ninja Turtles - Леонардо

Teenage Mutant Ninja Turtles - Микеланджело

Teenage Mutant Ninja Turtles - Рафаело

Update:
Teenage Mutant Ninja Turtles - Донатело

Градът се нуждае от герои. Мрак се е спуснал над Ню Йорк, а Шредър и неговите зли подчинени „The Foot Clan” са хванали всичко в железен юмрук – от полицията до политиците. Бъдещето е мрачно, докато четирима нетипични братя не излизат от каналите и не откриват съдбата си като Костенурките нинджа. Костенурките трябва да работят с безстрашната репортерка Ейприл О’Нийл и нейния оператор Върн Фенуик, за да спасят града и да разкрият диаболичния план на Шредър.

Режисьор на „ Teenage Mutant Ninja Turtles” е Джонатън Либесман („Битка Лос Анджелис”, „Гневът на титаните”), а продуцент е Майкъл Бей. В ролите са Меган Фокс, Уилям Фикнър, Уил Арнет, Упи Голдбърг и като костенурките („motion capture style”) Алан Ричсън (Рафаело), Ноел Фишър (Микеланджело), Джереми Хауърд (Донатело) и Пийт Ползек (Леонардо).

Премиерата е 8 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Шрьодер трябва да е Master Ninja a не robo-transformer 🙂 Бей иска да привле4е и феновете на трансформърс да гледат Костенурките 🙂

  2. Като член на религията TMNT ще споделя, че първоначалният ми скептицизъм е убит и сега има надежда за нещо добро! Чакам с нетърпение