Be bold! Be different! Be square!

След като месеци наред (даже година) чакахме да видим пълен трейлър на най-новата ужасно симпатична и изключително обещаваща „stop-motion” анимация на студио Laika „The Boxtrolls”, ето че сега получаваме два на куп – един щатски и един международен. Лично ние сме на мнение, че първият е по-добър, но това е само по отношение на представянето на историята. Иначе и двата са абсолютно задължителни.

Вече достатъчно сме говорили за филма, така че вижте направо трейлърите – пък и те говорят сами за себе си. Ако това е първият път, в който попадате на „The Boxtrolls”, подгответе се за една изключително приятна изненада. Вижте!

US трейлър

Международен трейлър

http://www.youtube.com/watch?v=dBUr-bP8z4A

The Boxtrolls” разказва за същества, наречени Boxtrolls, които живеят под улиците на Чийзбридж и вечер изпълзяват от каналите, за да крадат това, което жителите на града смятат за най-ценно: техните деца и тяхното сирене. Или поне такава е легендата. В действителност троловете са странни, но изключително мили създания, които отглеждат едно осиротяло човешко дете на име Егс като свое собствено. Когато зъл унищожител на вредители се заема със задачата да ликвидира троловете, Егс е този, който трябва да ги спаси – тях и целия Чийзбридж.

Режисьори на „The Boxtrolls” са Греъм Анабел и Антъни Стачи, а сценарият е дело на Ирена Бригнъл и Адам Пава, които екранизират романа „Here Be Monsters!” на Алън Сноу. Ролите озвучават Ел Фанинг, Саймън Пег, Ник Фрост, Тони Колет, Бен Кингсли, Ричард Айоади, Джаред Харис, Трейси Морган и др.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments