Колин Фърт

Отдавна очакваме да видим някакви рекламни материали от комиксовата екранизация „Kingsman: The Secret Service” на Матю Вон, в който режисьорът и създателят на комикса Марк Милър си партнират отново след успеха си (макар и относителен) с „Kick-Ass”. Сега получаваме един куп неща – тийзър постер, снимки и най-важното първия трейлър.

В случай, че не сте запознати с комикса на Милър, „Kingsman: The Secret Service” (принципно се казва само „The Secret Service” – „Kingsman” е добавено, за да не си помисли човек, че става дума за Тайните служби на Съединените щати) разказва за ветеран (в ролята Колин Фърт) от свръх-секретна шпионска организация, който вербува за тежката тренировъчна програма млад престъпник със суров потенциал (Терън Еджертън), който също така е и негов племенник, точно когато над света възниква заплаха от опасен технически гений.

Освен Колин Фърт и Терън Еджертън, в ролите са Майкъл Кейн, Самюъл Л. Джаксън и Марк Стронг. Вижте първия трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=yyxDVCb3ky4

Доста харесваме „Kick-Ass”, Матю Вон и повечето от изявяващите се тук актьори и определено виждаме потенциал във филма, но като цяло не сме доволни от трейлъра. Единственото, което наистина ни допада – извън мега-спретнатия Фърт и останалите актьорски колоси, са няколкото екшън епизода в края. Всичко останало ни е „Meh!”.

Всякакви шпионски филми с тийнейджъри, които не са откровени пародии за деца като „Деца шпиони”, са ни адски скучни, а на всичкото отгоре, този Терън Еджертън изглежда доста зле, макар и да не е толкова мазен, колкото Алекс Петифър в „Алекс Райдър: Операция Стормбрейкър”.

Засега го пишем с „едно на ум”, но ще продължим да следим какво се случва, тъй като все още не сме видели основната завръзка, така че са възможни промени в настроенията.

Вижте и споменатите тийзър постер и поредицата снимки.

Режисьор на „Kingsman: The Secret Service” е Матю Вон, а в ролите са Колин Фърт, Терън Еджертън, Майкъл Кейн, Самюъл Л. Джаксън, Джак Девънпорт, Марк Стронг и др.

Премиерата е 24 октомври 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Доста впечатляващ каст на поддържащи актьори + класен режисьор, не съм сигурен за главната роля, но след вече втория трейлър, изглежда като не особено качествен филм, но с доста развлекателен потенциал. 🙂