Чанинг Тейтъм ще е Ганбит

Изключително стара новина, но покрай останалите Marvel проблеми (напускането на Едгар Райт на „Ant-Man”, а и оттеглянето на Дрю Годар от сериала „Daredevil”) решихме, че е идеален момент да споменем още една лоша новина от вселената, която обаче не е за напускане, а съвсем напротив – Чанинг Тейтъм ще играе Гамбит.

Лорън Шулър Донър потвърди без никакво колебание и без уговорки, че Тейтъм ще играе ролята на размятащия карти мутант, когото на големия екран последно гледахме в далечната 2009 година, когато Тейлър Кич изпълняваше ролята в доста безумния „Х-мен Началото: Върколак”. Това, което Донър не обяви, е дали Гамбит ще участва в следващия Х-мен филм, но в последствие стана ясно, че се очаква той да има самостоятелен филм, а в „X-Men: Apocalypse” ще има само поява (което означава, че ако случайно идеята ви се струва добра, ще имате доста да почакате, докато извратените ви желания се сбъднат).

Ако не друго, цялата тази история доказва, че по някаква незнайна причина, но вероятно свързана с торса му, това дърво Тейтъм наистина може да получи каквото си поиска. Преди време обяви, че му се играе Гамбит и ето на, подготвиха му специален филм. Ето какво сподели Тейтъм миналата година:

„Бих искал да играя Гамбит. Гамбит е любимецът ми. Аз съм от Ню Орлеанс, от този район. Баща ми е от Ню Орлеанс и бих искал да играя с този акцент. Бих могъл. Нищо против Тейлър Кич, неговия Гамбит ми хареса, но цял живот съм бил сред хора с този акцент… Гамбит винаги е обичал жените, цигарите и алкохола. Той е пънк рок сред останалите супергерои. Крадец. Винаги на ръба.”

Ето какво казва пък Донър по въпроса:

„Чанинг е пакостник,точно като Реми. И той може да се справи с екшъна, това ни е ясно на всички. Също така има много добро сърце – знам, защото го познавам и съм снимала филм с него [„She’s the Man” от 2006]. Мисля, че ще е страхотен като Гамбит. И освен това е южняк. Не е от Ню Орлеанс, но е южняк и разбира онзи свят. А знаете,че Гамбит обича Ню Орлеанс.”

Феновете пък обичат Гамбит и им се иска да го видят на голям екран. Но едва ли примират в ролята да е Тейтъм… Няма късмет този Гамбит и това си е.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ужасен избор. Гамбит от малък ми е любимец. Жалко, че ще опропастят филма с това дърво.

  2. Независимо дали ни харесва или не, ама Чайника си се превърна в един от най-търсените типове в комерсиален Холивуд. 😛 Аз лично нямам нищо против него … не ми се струва да се взима насериозно и дори ми е забавен. А и на всичкото отгоре е любимец на Svetly, тъй че thumbs up ! 😛

  3. Дам, пича няма да навреди…не е дразнещ за гледане. Така или иначе филма ще бъде за широката публика, така че ще се впише добре.