Фасбендър

Осведомявали сме ви своевременно за бъдещите творчески планове на Дерек Сианфранс, защото харесваме работата му („Blue Valentine” и „The Place Beyond the Pines” са филми, които заслужават уважение), и сме споменавали накратко за идеята му да направи адаптация по романа бестселър на М.Л.Стедман „The Light Between Oceans”.

Действието се развива на западния бряг на Австралия по време на Първата световна война, когато пазач на фар и неговата съпруга се сблъскват с моралните последствия от един инцидент – двамата откриват двумесечно момиченце и тяло на мъртвец в една лодка в близост до брега, и решават да отгледат детето като своя собствена рожба. Ала съдбата им обръща гръб и след един трагичен случай, семейството се разпада…

Сега, допълнителната информация във връзка с проекта е, че Майкъл Фасбендър е проявил интерес към работа със Сианфранс – очаква се вероятно той да влезе в ролята на пазача на фара. Съобразявайки се с натоварения график около ангажиментите на звездата, пък и на самия режисьор, все още нищо не може да се каже за начало на работа по проекта, но бъдете сигурни, че ще чакаме търпеливо, след като иде реч за сътрудничество между двама творци, които харесваме и уважаваме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *