Преди време Sony официално обявиха намерението си да разширят комиксовата си филмова вселена по подобие на Marvel и Warner, като основите за това развитие бяха поставени във все още въртящия се в кината „Невероятният Спайдър-мен 2”. В него, един от сериозно загатнатите проекти – който между другото е и официално потвърден и с назначен сценарист и режисьор в лицето на Дрю Годар, беше „The Sinister Six”, като имаше не едно или две тийзърчета (някои по-фини от други) кои може да са злодеите, които ще видим.

Сега, чрез сложна схема, включваща мобилното приложение Shazam и песента на Алиша Кийс „It’s On Again” от финалните надписи на „Невероятният Спайдър-мен 2”, Sony представиха шест тийзър визии „за едно Sinister бъдеще”, които потвърждават тези злодеи, които бяха загатнати във филма, и разкриват останалите. Проблемът е, че не са конкретни и са възможни интерпретации. Вижте ги.

Да, Зеления Гоблин, Лешояда, Носорога и Доктор Октопус са доста ясни, но последните две дават известно поле за интерпретация. Според предположенията, това може да са Крейвън, Мистерио, Хамелеона или Електро. Лично ние не сме толкова големи специалисти, че да се нагърбим с прогнози кои двама от тези четири злодея ще видим (ако въобще са те, разбира се), затова ще почакаме по-конкретна информация.

Както вече сме споменавали, определено изпитваме ентусиазъм по адрес на „The Sinister Six” – първо, защото не се сещаме да сме гледали нещо подобно с акцент върху злодеи и второ, защото сме фенове на Дрю Годар („Хижа в гората”) и сме сигурни, че ще ни предложи нещо интересно.

The Sinister Six” все още няма насрочена премиерна дата, но пък в момента може да видите „Невероятният Спайдър-мен 2” в кината, ако, разбира се, вече не сте го направили.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *