Лудите анимации винаги са ни много любими! И пак да си кажем – „стоп-моушънът” е чудо на чудесата – особено когато става дума за „Уолъс и Громит” или по-скоро за персонажи, познати оттам, които се сдобиват със самостоятелен филм. Тази „чест” продължава да е привилегия на всякакви комиксови (и не само) герои – стига! И овцете имат право на… филм.

Aardman представиха първият тийзър трейлър и плакат на предстоящия си нов проект „Shaun the Sheep the Movie”. Филмът разказва за овцата Шон, който решава да си вземе свободен ден и да се позабавлява, но попада в малко по-як екшън, отколкото си е представял за възможно. Пакостите му стават причина Фермерът да бъде отведен надалеч. Шон и стадото нямат друг избор, освен да се доберат до Големия Град и да го спасят.

Наравно с тийзъра, вижте и първия постер.

плакат

Само си представете колко забавни ситуации ще бъдат измислени около бандата герои, които вече видяхте – „малката овца ще си има един голям филм”, както обещава успокоителното зелено на постера.

Премиерата на „Shaun the Sheep the Movie” във Великобритания е предвидена за догодина по това време – 20 март 2015.

http://www.youtube.com/watch?v=HbrCIu07WCw

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Много ги харесвам. Нещо Пиратите не ме грабнаха, ама овчите истории сигурно ще се получат. 😉 😉 😉

  2. Имаше, да! Ама като цяло стила нещо не ми допадна, много претрупано беше. Гледах и мейкингите – егати грандиозните декори – скоро куклите им ще станат с действителни размери. 😉 Но самите герои не ми станаха симпатични, както Уолъс и Громит. Особено песа е уникален – номинирам го поне за Оскар!

  3. Едни тъпанари след прожекцията се оплакаха, че нещо не било наред с прожекция защото изглеждало, че все едно насича. На такива дебили трябва да им се забрани да ходят на кино! 🙂

  4. Sounds fair. Козите получиха игра, защо овцете да не получат филм… Само дано не си завиждат и да почнат да си ги мерят 😀