Киров Хай-Енд, съвместно с Audioquest, Digital Projection и Stewart Filmscreen, има удоволствието да Ви покани на практически семинар на тема: „Аудио-видео възпроизвеждане в стереото и домашното кино”.

Събитието ще се състои на 22 и 23 април в гр. Пловдив, Панаирен град, Палата №5. в акустично обработен салон.

Семинарът е еднодневен и безплатен.
Транспортът София – Пловдив – София ще бъде организиран.

Лектори на семинара ще бъдат:
Rob Hay – Marketing Product Manager, Europe – Audioquest
Dirk Siedle – Sales & Marketing Manager Europe Digital Projection
Rune Nielsen – Director of Marketing – Stewart Filmscreen

В първата част на семинара ще Ви бъде демонстрирано чрез сравнителни тестове защо и как кабелите участват в качеството на аудио и видео възпроизвеждането.  Какви са основните принципи заложени в концепцията за направата им и защо продуктите на Audioquest са правилния избор. Rob Hay ще сподели ключова информация от кухнята на Audioquest, историята на компанията и защо тя в момента е топ производител на аудио/видео кабели на пазара.

Във втората част на семинара ще научите безценна информация от света на прожекторите – Dirk Siedle ще разкаже кои са най-важните аспекти при избора на прожектор за дома и бизнеса, какви са съвременните технологии, които се използват в тази индустрия. Ще научите историята на английската компания Digital Projection и защо компанията държи една от челните позиции в индустрията в момента.

В трета част на семинара Rune Nielsen ще демонстрира и разкаже как да изберем екран, какви са неговите предимства, приложения и модификации както за дома, така и за бизнеса. Видовете материали, що е то „Гейн“ и как да го изберем, предимствата на вариращия маскинг, приложенията на открито и специалните проекти които американския гигант Stewart Filmscreen разработва. Ще научите историята на компанията и как тя променя индустрията и света на киното, за да се превърнат в такива, каквито ги познаваме ние днес.

В почивките Ви очаква и кетъринг.
Транспортът София – Пловдив – София ще бъде организиран с автобуси за сметка на Киров Хай-Енд, за това молим да подходите към събитието сериозно и да потвърдите Вашето присъствие навреме.

Срока за регистрация приключва на 22.04.2014г.

Програмата на събитието ще получите по e-mail, както и ще бъде обявена на www.kirov-high-end.bg до 18.04.2014

Желаещите да посетят семинара могат да се регистрират чрез формата за регистрация тук.

При всякакви въпроси, можете да се свържете с Киров Хай-Енд на тел.: 02933 08 43 и e-mail: [email protected].

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *