Expendables” за последно – възможно ли е? Точно в това се опитва да ни убеди рекламното изречение в най-новия тийзър трейлър на „The Expendables 3”, което ни подканя „to hang on for one last ride”.

Какво друго да кажем, освен „а, дано”! Похвална е идеята, както и ентусиазмът на Сталоун, които стоят в основата на този франчайз, но истината е, че нещата не се получиха така както на всички ни се искаше и ни се струва, че е редно на пенсионерската мъка да бъде сложен край. Ако искат да продължават поредицата с младежи – а като гледаме новите попълнения конкретно в този филм, точно натам вървят нещата – хубаво, но на дъртаците им е време да се пенсионират от екшъните. Резултатите на соло изпълненията им напоследък го доказват. Но както и да е, тези неща ще се решават, след като стане ясно какъв ще е световният боксофис на „The Expendables 3” – преди това няма какво да говорим.

Сега да пристъпим към конкретния повод за новината, който е най-новият тийзър трейлър и поредица „character” постери. Трейлърът предлага един-два екшън кадъра от филма, но както и в предишните, които видяхме, по-голямата му част е заета от изброяването на актьорите, което си отнема бая време. Вижте.

Сюжетът (в случай, че ви интересува) се завърта около това, че Барни (Сталоун) и екипът му от наемници се изправят срещу неговия, смятан за мъртъв бивш партньор и ко-създател на „The Expendables” Конрад Стоунбанкс (Гибсън). Стоунбанкс е твърдо решен да ликвидира отряда и за да му се противопостави, Барни трябва да влее малко свежа кръв в редиците. С една дума, „гениално”, ама не сме и очаквали друго.

Ето и споменатите 15 „character” постери.

Режисьор на „The Expendables 3” е Патрик Хюз, а в ролите са Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Долф Лундгрен, Джет Ли, Ранди Котюр, Тери Крюс, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън, Харисън Форд, Уесли Снайпс, Антонио Бандерас, Келан Лъц, Ронда Раузи, Виктор Ортиз, Глен Пауъл, Келси Грамър, Робърт Дейви и др.

Премиерата е 15 август 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments