Все още не сме гледали „Black Sails” на Starz, но нещата би трябвало да са им се получили, тъй като той не само беше одобрен за втори сезон, но сега и други телевизии „нагазват” в пиратските води. Става въпрос за „Crossbones” на NBC, в който ролята на легендарния пират Черната брада се изпълнява от големия Джон Малкович.

Действието на „Crossbones” ни отвежда на Бахамите през 1715 година и по-точно на остров Санта Кампаня, където се намира първата демокрация на американския континент и където управлява страховитият пират Едуард Тийч, известен на света като Черната брада. Тийч е хвърлил око на първи по рода си мореплавателен уред, който ще промени обществото, морската търговия и световния бизнес. С масирана атака над английски кораб, той се опива да открадне устройството, но шпионинът Том Лоу, работещ под прикритие като хирург, го унищожава преди да попадне в ръцете му. Том е пленен и заточен на Санта Кампаня, където е принуден да разкрие код, който ще помогне на Тийч да осъществи големия си план – план, който представлява заплаха за английския трон, по-голяма от пиратството.

Вижте първия трейлър.

Изглежда евтино, но е окей като за телевизионен сериал. Падаме си по пирати и смятаме да му хвърлим едно око, като ни се открие малко свободно време, ако не за друго, то заради Джон Малкович.

Вижте и един плакат, който обаче може и да е „фенмейд”. Всъщност няма значение какъв е – важното е, че е грозен колкото си иска.

Crossbones” е дело на Нийл Крос („Luther”) и продуцентите Уолтър Ф. Паркс и Лори МакДоналд („Гладиатор”, „Мъже в черно”), режисьор на пилотния епизод е Дейвид Слейд („Hard Candy”, „Hannibal”), а в ролите са Джон Малкович, Ричард Койл, Трейси Айфичър, Ясмин Ал Масри, Дейвид Хофлин, Езра Бъзингтън, Лорън Шоу, Джулиан Сандс и др.

Премиерата е 30 май по NBC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Безобразно експлоатгиране на клиширан Малкович. Чак на него му е неудобно. 😀