Викторианският „психо-сексуален хорър сериал” „Penny Dreadful” на Джон Лоугън и Сам Мендес е вторият най-очакван от нас сериал за годината (първият беше „True Detective”) и не можем да скрием, че предвид тематиката му и талантите, които са събрани пред и зад камерата, тези ни очаквания са повече от големи. Ако се окаже и наполовина толкова добър, колкото беше „True Detective” (който надмина и най-смелите ни надежди за качество), значи ни предстои наистина фантастично изживяване.

С наближаване на премиерната дата започват да излизат все повече и повече рекламни материали, като тийзъри, представяния на герои и погледи зад кулисите. Предлагаме ви да видите част от тях – тези, които се появиха от дебюта на пълния трейлър до сега.

Тийзъри

Character presentation

Зад кулисите

Вижте и няколко „character” постери.

Режисьор на първите два (от осем) епизода на „Penny Dreadful” е Хуан Антонио Байона („The Orphanage”, „Невъзможното”), а се очаква и самият Сам Мендес да режисира два епизода, което е повече от страхотно. В ролите ще видим Ева Грийн, Джош Хартнет, Тимъти Далтън, Рори Киниър, Били Пайпър, Дани Сапани, Рийв Карни, Хари Тредауей и др.

Премиерата е 11 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. 😛 Епизод 1 е излъчен/пуснат предпремиерно и поне от него се очертава като най-GOTHиното нещо в последно време – има си от всички мистични елементи и атмосферата е страхотно пресъздадена.