Знаем, да – поредният нов трейлър на „Maleficent” отдавна не е новина, ала след като сме пропуснали да ви покажем отново чаровната Анджелина, която в образа на Злодеида сякаш е „нарисувана” цялата от скули и рога, искаме да си поправим грешката. Disney имат навика да пускат много видео, и предимството на закъсняването в случая е, че можем да „отсеем” най-интересното. Познаваме приказката, ама я вижте пак, че може да се окаже… друга.

Страховити шипове има кака Жоли навръх крилцата си, нали? Очакванията за рисувани магийки и много CGI се сбъдват, бяха ни обещани „флаш-бак”-спомени за миналото с обяснения като как и защо Злодеида се е превърнала в това, което е – и това се случва, има си я и очакваната фабула със заспиването на принцесата (Ел Фанинг), докато не се появи Сам Райли (кой му каза, че е подходящ за принц?!). Във филма участват още Шарлто Копли, Имелда Стаунтън, Джуно Темпъл, Лесли Манвил. Продължаваме да имаме „дежа-вю” усещане за копи-пейст от „Снежанка и ловецът” и дори японският трейлър на филма, който отделя малко повече внимание на младата Аврора, не разсейва подозренията…

От всичките зловещи битки и магически огньове става ясно, че „Maleficent” няма да става за най-малките кинаджии; предстои да разберем дали по-големите ще му обърнат внимание – равносметката ще се прави след 30 май.

Вижте и няколко плакати и банери.

„Maleficent” е неразказаната история на най-прочутата злодейка от филма на Disney „Спящата красавица”, познат на света от далечната 1959 година. Красивата и чистосърдечна млада жена израства в мирно горско кралство и животът й прилича на идилия, докато един ден армия от нашественици заплашва хармонията в нейния свят. Злодеида става най-яростния защитник на родната си земя, но е застигната от безскрупулно предателство и тогава чистото й сърце се превръща в камък. В желанието си да отмъсти, Злодеида води жестока битка с наследника на краля-завоевател и проклина новородената му дъщеря Аврора. Детето расте и постепенно Злодеида осъзнава, че именно младата принцеса държи ключа към мира в кралството и може би към истинското щастие на чародейката…

Режисьор на „Maleficent” („Господарка на злото”) е Робърт Стромбърг, а в ролите, освен Анджелина Жоли, ще видим Ел Фанинг (Аврора), Сам Райли, Джуно Темпъл, Шарлто Копли, Лесли Манвил, Имелда Стаунтън, прекрасната Миранда Ричардсън и др. Предлагаме и известно количество снимки от филма, както и рогато-крилати постери на Жоли (леееко напомня на изчадие от „античните” илюстрации на Дантевия „Ад”).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *