Legendary представиха нов международен трейлър на „Годзила”, който е най-разкриващият до момента – както от страна на сюжет, така и от страна на чудовищата. Като такъв, на някой може да му се стори спойлърски, но ние не бихме казали, че в него има нещо, което да не беше загатнато от останалите рекламни материали до момента – той просто потвърждава няколко момента. Пък и да беше много спойлърски, това щеше да е само прашинка на фона на образцовата кампания на филма до момента.

Вижте трейлъра, а с него и две нови видеа зад кулисите, посветени на реалистичния модерен подход към филма и на иконичния рев на Годзила, както и няколко нови снимки. Единственият ни коментар е, айде да идва 16 май, че не се издържа!

Трейлър

Зад кулисите

През лятото на 2014 най-популярното чудовище в света се завръща в епичното екшън приключение на Warner Bros. Pictures и Legendary Pictures „Годзила”. Режисьорът Гарет Едуардс („Monsters”) представя една история за човешкия кураж в лицето на титанична природна сила, когато Годзила се въздига, за да възстанови баланса, докато човечеството стои беззащитно.

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Ако филма е и наполовинба добър колкото ниво досега показаните трейлъри цена няма да има. Аз се надявам, ама наистина да е добър! филм! Ама наистина.
    Ако наистина е хуабв се очертава да има „дълги крака“, както казв в Щатите и да има Long Run… 😉