Все още сме леко „напрегнати” по отношение на „Джурасик свят” и очакваме всеки момент да прочетем, че филмът за пореден път е бил отложен, точно както се случваше десетки пъти през годините от „Джурасик парк 3” насам, но вече сме далеч по-спокойни, тъй като доказателствата, че по филма се работи усилено, нарастват лавинообразно.

Най-силното от тези доказателства (до момента) идва под формата на три задкулисни снимки, разпространени от EW, една от които е първото ни визуално потвърждение, че снимачният процес е започнал. Става въпрос за Брайс Далас Хауърд, която е застанала пред доста сложна снимачна техника, облечена в костюмче, което според нас доста добре пасва на обстановката – такава, каквато си я представяме – в новия развлекателен комплекс (или лаборатория) от концептуалните рисунки преди няколко седмици.

Брайс Далас Хауърд

Трябва да признаем, че не само сме по-спокойни, но започваме и лекичко да се хайпваме. То и няма как иначе, след като очевидно филмът се случва. В допълнение, наскоро режисьорът Колин Тревъроу сподели, че динозаврите във филма няма да са изцяло CGI, a ще има и аниматроника, точна като в шедьовъра на Спилбърг, което ни хвърля в екстаз – това е похват, който издържа проверката на времето и създава едно неповторимо усещане за реализъм.

И понеже споменахме Тревъроу, няма как да подминем и информацията, която той разкри пред Empire, за евентуални следващи продължения:

Определено говорихме много [с Universal] за продължения. Искахме да създадем нещо, което да не се усеща много случайно и епизодично, а потенциално да продължи да се развива в поредица и да се усеща като цялостна история.

Ще видим дали филмът ще става за нещо и съответно какви пари ще изкара, защото това е важното, когато става дума за продължения.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и др.

Премиерата е 12 юни 2015

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *