Върколакът

Дори няма да се опитаме да задаваме риторичния, болезнен въпрос „защо” – репликата-отговор е ясна („като лунен лъч в чаша мартини”). Всички видяха какво се случи с „Върколакът”, но 20th Century Fox си работят добре по конструирането на „бъдещите творчески планове”, свързани с продължението му.

След като Джеймс Манголд беше отговорен за изготвянето на синопсис, без да се споменава кои комиксови сюжетни линии ще се визират, сега в сценарно владение навлиза Дейвид Джеймс Кели (той е щял да адаптира поредицата Mind MGMT и е бил един от писачите, наети за „рибуута” на „Daredevil”, когато правата за героя все още са били притежание на Fox). Очаква се в известна степен бъдещата соло-Върколашка история да е свързана с „X-Men: Days of Future Past” и „X-Men: Apocalypse”, което все пак е логично и най-малкото очаквано.

Манголд и Джакман все още преговарят за завръщането си в поредицата, или поне липсват подписите им, поставени под продължението. В момента всичко около новия неозаглавен „The Wolverine”-проект е в „етап на развитие”, а появата му се очаква през март 2017. Да видим…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *