Когато отбелязахме, че Зоуи Салдана ще влезе в ролята на Розмари в предстоящата телевизионна интерпретация на „Бебето на Розмари” на Айра Левин (в класическия едноименен филм на Роман Полански ролята се изпълняваше от Миа Фароу), обещахме, че ще следим развитието на кастинга и на проекта като цяло, но по една или друга причина, оттогава така и не успяхме да се включим с новина.

Сега обаче ни се открива възможност да наваксаме, а поводът са представените от EW първи снимки от мини-сериала, подготвян от Агнешка Холанд.

Трудно е да се съди за филм или сериал само по снимки, особено пък по нискокачествени „сканове” от списание като тези, затова няма да го правим, но ни се струва, че Холанд е запазила мъничко от визията на Полански.

Ако това ни „усещане” се потвърди след излизането на по-качествени рекламни материали, за нас това ще е плюс, тъй като смятаме, че историята ще работи далеч по-добре с мъничко ретро привкус. Което не означава непременно действието да се развива в миналото, а подходът и атмосферата да са като през „доброто старо време”. Нещо, с което Холанд лесно може да се справи.

А сега, ето съвсем накратко и кастинг попълненията, за които не успяхме да ви съобщим своевременно. В ролята на Гай Удхаус (Ник Касаветис в оригинала) ще влезе Патрик Дж. Адамс, а Керъл Букет и любимият ни Джейсън Айзъкс ще се превъплътят в „ексцентричната” възрастна двойка Марго и Роман Кастевед.

Премиерата на „Бебето на Розмари” ще бъде по-късно тази година по NBC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *