Накратко: Laika разпространиха нов международен трейлър на доста очакваната и свръх очарователна (знаем, опитваме се да се държим на висота, но просто не можем) „stop-motion” анимация „The Boxtrolls”. Трейлърът разкрива малко повече информация за естеството на живеещите под улиците на Чийзбридж симпатични тролчета, но – също като предишните реклами – е пестелив що се отнася до основната история. Засега единственото, което знаем за нея, се съдържа в официалния синопсис, който може да видите веднага след видеото.

The Boxtrolls” разказва за същества, наречени Boxtrolls, които живеят под улиците на Чийзбридж и вечер изпълзяват от каналите, за да крадат това, което жителите на града смятат за най-ценно: техните деца и тяхното сирене. Или поне такава е легендата. В действителност троловете са странни, но изключително мили създания, които отглеждат едно осиротяло човешко дете на име Егс като свое собствено. Когато зъл унищожител на вредители се заема със задачата да ликвидира троловете, Егс е този, който трябва да ги спаси – тях и целия Чийзбридж.

Режисьори на „The Boxtrolls” са Греъм Анабел и Антъни Стачи, а сценарият е дело на Ирена Бригнъл и Адам Пава, които екранизират романа „Here Be Monsters!” на Алън Сноу. Ролите озвучават Ел Фанинг, Саймън Пег, Ник Фрост, Тони Колет, Бен Кингсли, Ричард Айоади, Джаред Харис, Трейси Морган и др.

Премиерата е 26 септември 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *