Earth to Echo

В края на миналата година видяхме първия тийзър трейлър на силно повлияния от „Извънземното” и „Супер 8” фантастичен проект „Earth to Echo”, разказващ за трима приятели, които получават странен сигнал на мобилните си телефони, който ги отвежда до извънземно същество, нуждаещо се от тяхната помощ.

Тогава споменахме, че изпитваме интерес към подобни филми, вдъхновени от 80-тарските приключенски фантастики, които ни действат носталгично и ни връщат в магическото време на детството, но искаме да изчакаме пълния трейлър, преди да си сформираме окончателно мнение. Е, той вече е факт. Вижте!

Имахме надежди, че самият филм няма да е „found footage”, но уви те не се потвърдиха. Честно казано, това ни дразни в пъти повече, отколкото тоталното рециклиране на  споменатите по-горе  „Извънземното” и „Супер 8”. Просто смятаме, че тази история не печели по никакъв начин от използването на този похват.

Определено няма да сложим филма в списъка си със заглавия, които непременно държим да гледаме, но ако ни изпадне отнякъде, бихме му хвърлили едно око от чисто любопитство.

Режисьор на „Earth to Echo” е Дейв Грийн, а в ролите са Тео Халм, Брайън „Астро” Брадли, Рийз Хартвиг, Ела Уолстед, Джейсън Грей-Станфърд и др.

Премиерата е 2 юли 2014

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *