Е, сега – бива ли такова нещо?! Харесваме Марк Ръфало (макар и не безусловно), но приемайки роля в компанията на Кийра Найтли, той прескача неумолимо няколко степени на доверието ни. В посока надолу, разбира се. И ако режисьорът Джон Карни се опитва просто да повтори успешната си формула от „Веднъж” („Once”) седем години по-късно, май сме на път да оттеглим доверието си и от него…

http://www.youtube.com/watch?v=CwLuDO_Cxfc

В „Begin Again” Ръфало е музикален продуцент, току-що загубил работата си и случайно попаднал на зарязана от гаджето си музикантка (Найтли), на която също целият свят й е крив. Обаче двамата решават да се заемат с една идея, която ще ги отведе на най-различни места в Ню Йорк и… реализацията й може да я превърне в хит. В началото този проект е имал и подобаващо захаросано заглавие „Can a Song Save Your Life?”. Отговорът е: „Може би, но защо трябва да я пее Кийра Найтли?”

Сред актьорите и други личности, които реализират музикалната авантюра на Карни из улиците на Ню Йорк, са Хейли Стайнфелд, Катрин Кийнър, Сийло Грийн, Джеймс Корден, Мос Деф и Адам Лавин (точно той е екс-гаджето, който обръща гръб на Кийра). Уейнстейн са решили да пуснат филма в разпространение на 4 юли. А единствената причина, заради която (може би) бихме си причинили тази романтична история, е „градът на градовете” – Ню Йорк.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *