След поредица атмосферни промо-клипове на очаквания мини-сериал „Фарго”, FX най-накрая разпространиха и първия трейлър, който ни представя част от основните герои в историята и по-важното, разкрива какъв ще е основният тон на сериала. Щастливи сме да отбележим, че откриваме доста от черно-комедийния стил на оригналия шедьовър на братя Коен.

Преди да видите трейлъра, само да кажем за тези, които по една или друга причина се запознават със сериала за първи път, че макар и той да споделя изключително много елементи с филма на братята, историята и героите му ще бъдат различни. Тоест, не става дума за пълен римейк. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=Dc44gEwx09c

Като допълнение ви предлагаме и всичките единадесет промо-клипа до момента, в това число и първия, който видяхме в края на февруари.

http://www.youtube.com/watch?v=F_t9C7_F-1E&list=PLIDyzBpnfjqm9iHFEWJCFqfR3KCMfBYXk

 

Главен сценарист на сериала е Ноа Холи („Bones”), режисьор на първия епизод е телевизионният ветеран и носител на „Еми” Адам Бърнстайн, който може да се похвали и с няколко епизода на модерната класика „Breaking Bad”, а в ролите са Мартин Фрийман, Били Боб Торнтън, Колин Ханкс, Алисън Толман, Кейт Уолш, Боб Оденкърк, Джоуи Кинг, Оливър Плат, Глен Хауъртън, Ръсел Харвард и Адам Голдбърг.

Премиерата е 15 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *