Преди няколко дни видяхме първите снимки от подготвяния от NBC и от режисьорката Агнешка Холанд 4-часов мини-сериал „Бебето на Розмари”, който ще представлява модерна интерпретация на едноименния роман на Айра Левин. Знаем какво си мислите, всички римейки на филми по предварително съществуващ медиум се водят „нова интерпретация” на същия този медиум, а не каквото са си – чисто и просто римейки.

Но да оставим това настрана, в случая дали „Бебето на Розмари” е римейк или нова интерпретация няма особено значение, по важното е, че има поне минимален шанс да се получи нещо интересно, особено, както коментирахме при снимките, Холанд вкара малко ретро привкус в цялата история. Това обаче, ще го коментираме отново, когато видим трейлър. А докато той излезе, може да се понаслаждавате на първият промо-постер.

плакат

Като допълнение към плаката може да видите споменатите по-горе снимки, които видяхме преди време, но в по-добро качество.

Режисьор на „Бебето на Розмари” е Агнешка Холанд по сценарий на Скот Абът („Кралица на прокълнатите”, „Introducing Dorothy Dandridge”) и Джеймс Уонг („American Horror Story”), а в главните роли са Зои Салдана (Розмари Удхаус), Патрик Дж. Адамс (Гай Удхаус), Керъл Букет (Марго Кастевед) и Джейсън Айзъкс (Роман Кастевед). Партнират им Кристина Кол, Джъстина Кели, Оливър Рабордин и Вероника Росати.

Премиерата ще бъде по-късно тази година по NBC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *