Шест седмици преди премиерата, Sony представиха един последен екшън трейлър на „Невероятният Спайдър-мен 2” на Марк Уеб. Принципно нямаме вяра на заглавия като „последен”, когато са свързани с трейлъри, защото почти винаги след това изскача поне още един, но в случая сме склонни да го приемем, защото ако Sony пуснат още някоя реклама, когато най-накрая гледаме филма, буквално няма да останало нищо, което вече да не сме виждали.

Няма как обаче да не признаем, че този нов трейлър е един от най-добрите до момента и определено ни понадъхва.

http://www.youtube.com/watch?v=RWLtKYUv6E0

Електро е як, но нашият фаворит е Зеления гоблин. Много ни радва ДеХаан – няма такъв „creep” просто – и сме сигурни, че ще направи чудна роля. Също така в последния кадър Носорога изглежда доста здраво и вече съвсем не ни пречи това, че е механичен – даже по-добре. За тези, които се притесняват, че ще има прекалено много злодеи, Марк Уеб потвърди, че Носорога (в механичния му вид), ще го има само в последните няколко минути на филма.

А сега, понеже така и така сме се хванали, вижте още няколко клипа, снимки и плакати.

http://www.youtube.com/watch?v=S8-Odemll7A

http://www.youtube.com/watch?v=8D2jAunii50

http://www.youtube.com/watch?v=7Z37tnIGUOk

Предишните реклами, както и всякакви новини, свързани с филма и с предстоящото разширяване на филмовата вселена на Спайдър-мен, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен 2” отново ще е Марк Уеб, а в ролите са Андрю Гарфийлд (Спайдър-мен), Ема Стоун (Гуен Стейси), Джейми Фокс (Електро), Дейн ДеХаан (Хари Озборн), Пол Джамати (Носорога), Сали Фийлд (леля Мей), Колм Фиор (Ейдриан Туумс) и др.

Премиерата е насрочена за 2 май 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *