Фил Лорд и Крис Милър

Дълги години на спекулации, слухове, промени в концепцията, караници и подхвърляне на „лафове” между Бил Мъри и останалите членове на екипа, сдобрявания, обещания, че този път всичко е сигурно и в крайна сметка, нищо съществено. Това е дразнещото положение с развитието на „Ловци на духове 3” и точно заради това престанахме да го отразяваме редовно. Сега обаче получаваме развитие, което си заслужава да отбележим, макар че нищо не е потвърдено официално.

В своя туитър акаунт Ники Финке от Deаdline споделя, че изключително горещото режисьорско дуо зад хитовете „Облачно с кюфтета”, „Внедрени в час” и „LEGO: ФилмътФил Лорд и Крис Милър водят преговори за заемането на овакантения от Айвън Райтман режисьорски стол на филма. Както вероятно знаете, Райтман се оттегли от проекта преди броени дни, повлиян отчасти от смъртта на Харолд Реймис, както и от желанието си да прави по-малки и драматични филми.

Честно казано, тази новина ни се струва прекрасна, защото Фил Лорд и Крис Милър са наистина талантливи и биха могли да направят от „Ловци на духове 3” гледаем филм. А това е нещо, което Айвън Райтман не е правил от десетилетия. Пък и като ще се прави рестарт на поредицата без Реймис и Мъри, по-добре и режисьорът да е нов.

Предвид развитието на проекта до момента, ще се въздържим от други коментари и ще изчакаме да видим дали не става въпрос за поредната партенка.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Знаех си. Абе аз чета мислите на Дядя ти Скот.
    Пък иска и малко да му попреработя сценария 😉