Така. Не сме най-големите фенове на поредицата „Трансформърс”, но не сме и от хейтърския лагер – имаме проблеми с всички филми до момента, но общо взето нямаме нищо против тях и по-важното, успяваме да се забавляваме с тях. Нито един от филмите обаче (може би само с изключение на първия – зависи в какво настроение ни хванете) не отговаряше на това, което обещаваха свръх-надъхващите трейлъри.

Поради тази причина подхождаме към  Super Bowl рекламата на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) доста по-внимателно и няма да си позволим да се ентусиазираме за филма по никакъв начин, при все участието на Диноботите.

Както казахме, няма да се поддаваме на ентусиазъм и на оптимизъм, че този път може да видим нещо по-различно. Да, ще има Диноботи (между другото Грилмолк и двуглавата летяща гад, чието име не знаем, изглеждат жестоко), но по всичко личи, че ще получим „още от същото”. Не че това непременно е лошо – тези, които си харесват филмите, най-вероятно ще харесат и този и обратното.

Последно, иска ни се да отбележим, че ни понамирисва на едно от по-лошите изпълнения на Уолбърг. Не е много гот, когато специалните ефекти са по-добри актьори от теб.

Докато човечеството се опитва да се съвземе след завършека на „Трансформърс 3”, аутоботите и десептиконите са почти изцяло изчезнали от Земята. Група могъщи и гениални бизнесмени и учени се опитват да разкрият тайните на трансформърите и да усъвършенстват технологията, дори отвъд възможностите си да я контролират. Всичко това се случва, докато древна и опасна заплаха се насочва към планетата. Така започва епично приключение и битка между добро и зло, свобода и поробване.

Повече за филма, като това кои Аутоботи ще видим в него, може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Трансформърс: Ера на изтребление” („Transformers: Age of Extinction„) е Майкъл Бей, а в ролите са Марк Уолбърг, Джак Рейнър, Никола Пелц, Келси Грамър, Станли Тучи, Ти Джей Милър, София Майлс, Ли Бингбин и др.

Премиерата е 27 юни 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Според мен тизи филм изобщо не трябваще да се прави. Или поне не сега.

    Бей трябваше да си прави другите проекти и да остави за малко трансформърсите.

    Да минат няколко години и както се казва хората да забравят за Оптимус и компания.

    И тогава вече като искат да правят нов филм или филми.Пък и може да посъберат малко свежи идеи.

    Иначе сага съм съгласен че ще гледаме още от същото.

    Може пък да ни изненадат.

  2. Eдинственото нещо, заради което тая съвсем дребен, микроскопичен интерес към петия филм, е дали и как ще развият subplot-a c извънземната раса, която е създала трансформърите.