Update: Ето го и обещания нов трейлър на „Годзила”. Трябва да признаем, че изглежда адски надъхващо. Вижте!

Харесва ни, че все още не показват легендарното чудовище в цялата му прелест, както и моментът с ядрените експерименти, които не са били експерименти, и валящите от небето самолети. Палим свещички и след края на филма да сме толкова ентусиазирани.

Следва оригиналната новина от сутринта:

–––
Чуйте рева на „Годзила”. Плюс нови рекламни ъпдейти

Преди няколко дни видяхме нов, доста приятен плакат на предстоящия „Годзила” на Гарет Едуардс и стана въпрос, че до премиерата на филма остават по-малко от два месеца, а все още не сме виждали  наистина качествен трейлър – качествен не в смисъл, че предишните бяха лоши, а на пълен трейлър който подробно да ни представи историята и по възможност да покаже (без задължително да спойлва) някое от останалите чудовища, за които се говори упорито.

Е, по всичко изглежда, че дългоочакваният нов трейлър ще дебютира по-късно днес – очаква се в 10:00 PST, а докато стигне до нас, имаме възможност да видим няколко подгряващи рекламни ъпдейта. Първи е един международен трейлър, който представлява съкратена версия на предишния и за съжаление, не предлага никакви нови кадри. Той е следван от три аудио клипа (единият с визуален елемент) представящи новия рев на Годзила и част от диалога на Брайън Кранстън, а накрая е една изключително приятна стилизирана корица на „Empire”. Вижте ги.

http://www.youtube.com/watch?v=uUf1Kgtmdz4

Ето и корицата.

Годзила - корица на Empire

Режисьор на „Годзила” („Godzilla”) е Гарет Едуардс, сценарият е дело на Макс Боренстийн, Дейв Калахам и Франк Дарабонт, а в ролите ще видим Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън, Дейвид Стратеърн, Брайън Кранстън, Кен Ватанабе, Сали Хоукинс и Жулиет Бинош.

Премиерата на филма е 16 май 2014 на 3D и IMAX 3D.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

26 Comments

  1. Чудя се дали кадъра, който следва след като сигналните ракети осветяват гигантското туловище (към 2:06), не е краче на някое от другите чудовища? Между другото „голямото туловище“ също не ми мяза на Годзила…

  2. Може да е непростимо за муви – фен 😉 и неуважително към прекрасната дърта версия на „Годзила“, ама аз като чуя това заглавие винаги се сещам за две неща: Готиният кадър с операторчето и стъпката и Жан Рено и една тайфа французи, дъвчещи дъвки, щот американците така правели 😀

  3. Само не разбирам, защо каквото и бедствие, чудовище или извънземна инвазия решат да ударят Ню Йорк, е супер задължително да повредят Статуята на свободата:) Трън в очите е на всички зли сили:)))

  4. Пак добре, ако дойде в София Годзилата ше умре от скука. Ше се изсере в НДК, ше се замодоволи на Петоъгълния шестохуйник, ше пине вода от Ариана и после ше маа гащи до Телевизионната кула, та като я счупи и се огледа – ше седне в Борисовата и ше се разреве. После трябва да използваме 3-те ни хеликоптера да я развеселяваме…

    Друго си е да счупи либъртито и после през небостъргачите като свредел…Животинка – и то си иска занимание…

  5. @ suicidal … 🙂 и винаги съм се чудел, ако някой ден направим апокалиптичен филм за България, кое ще унищожим? Ал. Невски или ще изгасим вечния огън? Бих помолил тоя автор да стъпче оня паметник на НДК, но то няма да е реалистично, дори цяла София да е срината със земята, онова ще продължи да стърчи! 🙂 Иначе толкова ми се иска да не е тъп тоя филм… но от сега виждам едно (един) заради, което ще го гледам!

  6. Кловърфилд може да не се е харесал на всички, но пък е повлиял положително на Годзила с атмосферата на мрак и обреченост, каквато липсваше във версията на Емерих.

  7. Ъм, каквото знаят всички: ще има и др. монстъри, то това си се знае отпреди снимките да започнат.

  8. O, хо! HerMamut, баш ми е драго! 🙂
    Да, отдавна се спекулира, че ще има и други чудовища освен Годзила. На мен това на 2:06 ми мяза на такова „друго чудовище“, а има едно дето се гмурка в морето покрай самолетите, което също не изглежда като да е Годзила.
    Ама може и да си фантазирам, не знам. Възможно е под „други чудовища“ да са имали предвид други Гоздили. От трейлъра става ясно, че е имало такива.

    „Cloverfield“ е як филм и тук определено, поне аз лично, усещам леко влиянието му. 🙂

    Ето тук са обърнали внимание на това, което и на мен ми направи впечатление:
    http://www.comicbookmovie.com/scifi_movies/news/?a=95143

  9. Трейлъра е жесток! Просто ще се напикая от кеф!
    Надявам се и филм да е направен много качествено. Поне има ако не другото огромен потенцила за това. Но предполагам, че в крайна сметка филма ще е хубав, но ще има какво още да се желае…
    Предпочитам, ако (както си личи май) има и други зверове да си има бой на зверовете помежду си, както дивите зверове в природата( просто да ги направят диви) като просто използват земята като бойно поле (все едно да не обръщат внбимание на хората или казано да са изолирали човешкия фактор), а пък хората да се опитват да ограничат „заразата“, така да се каже. 😉 Не знам дали го обясних като хората, че няма време сега(затрупан съм с работа), но мисля, че ме разбрахте. Все едно Кинг Конг на Джаксън, както се биха маймуната с динозаврите..

  10. И какво стана ся. Този път Годзила си води и аверите.
    Щото самичък е скучно. Колкото по голяма е компанията толкова по весело е. 😀

    И на мен ми е много чудно защо всички дзверове мразят Статуята на свободата.
    Винаги когато някой дзвер отскочи до Ню Йорк първото нещо което прави е грубо поругаване на статуята. Какво не им харесва? Стои си мирно и кротко без да им пречи на заниманията. 😀

    Дано аверите не са динозаври или подобни. Искам други дзверове а не динозари.

  11. Емии те не знаят, че е статуя. Нормално да нападнат първо най-голямото нещо 😀

    Иначе и аз очаквам наистина добър филм и се надявам на интересни чудовища.

  12. @Ivcho
    Стефан ти отговори за статуята, но мен ми е нтересно друг факт. Че нали е статуята на „Свободата“
    Демек всеки път американските филми грубо поругават „американската свободба“, американската мечта“ и т.н.
    Все едно някой да поругае някой гроб на твоя роднина(да ме извининиш за израза) 😉

    Ма аз се чудя друго. Защо всеки път изкачат тия дзверове в Ню йорк.
    Що не вземат да изкочат в моето село Меляне (макар че там си има го големи дзверове и от Годзила. То тя ако изкочи там ще избяга скимтяща с подвита опашка.) например. Що не изкочат в Варна, Криводол или Ростов на Дон? Все във Ню йорк. Е аджеба де един път да изкочат в Лондон мама му стара. Е то заради ефектите и разрушенията. Ма и в Москва, Париж или Истанбул също има какво да се руши… 😉

    А най важното Ивчо е, Годзила си е истински динозавър(гущер, мутирал генетичен експеримент.. поне в последните версии), та не знам защо казваш, че не искаш динозаври..??
    Те не са лоши динозаврите 😉

  13. Още нещо за Статуята на свободата… защо фона зад е нея е планински? В Ню Йорк планини няма 😀