Усещаме как с всяка следваща реклама „Under the Skin” на Джонатан Глейзър започва все по-яко да ни влиза „под кожата”. Разбира се, ние проявяваме интерес към проекта още от самото му начало, но колкото повече неща виждаме от филма, толкова повече той се очертава като един от най-очакваните за 2014-та. А ако съдим по отзивите, които получава, сме сигурни, че ще присъства и във финалния ни Топ 10 за годината.

Вижте най-новия пълен трейлър на филма (придружен и от британската му версия – разликите между двата са козметични), който също е в онзи Линчовски сюрреалистичен стил на всички реклами до момента.

http://www.youtube.com/watch?v=io92j2qqEGk

Като допълнение, вижте и дебютиралия преди няколко дни отличен плакат на филма, дело на Нийл Келърхаус.

Under The Skin - плакат

В „Under the Skin” Скарлет Йохансон е в ролята на извънземната Лора, дегизирана като хипнотична и естетически перфектна жена. Въоръжена с ненаситна сексуалност, тя броди из изключително красивите и въздействащи пейзажи на Шотландия, търсейки да залови човешки същества, за да ги унищожава и евентуално да ги изпраща на родната си планета. Лора е убийствено ефективна, но с течение на времето е привлечена и в крайна сметка променена от сложността на живота на Земята. С новооткритата човечност и отслабването на извънземното в нея, тя се озовава в сблъсък със собствения си вид. Разказан от нейната гледна точка, филмът представлява един уникален поглед над нашия свят през очите на извънземен пришълец.

Режисьор на „Under the Skin” е Джонатан Глейзър („Sexy Beast” и „Birth”), а в ролите са Скарлет Йохансон, Пол Браниган, Кристоф Хадек, Скот Даймънд и др.

Премиерата е 4 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Изглежда много смущаващо! Колкото и да не харесвам Скарлет като жена, мисля, че ще е въздействаща и много на място в тази роля!

  2. Това ще е мега тъпо!

    Дано да греша!

    Но друго ме притеснява. Скарлет май качила малко килограмите! : )

  3. Насенце, с риск да ме обявиш за тежко гей, ама кво й е сексито?
    паласките, коремчето, свлечения гъз, който дори в кожените авенджър гащи беше зле, бледата кожа, фейса ала „учителката ми по биология“….кое точно

  4. Ридичко,мъж да пита какво секси може да има в една жена(особено в Йохансон),нещо ме съмнява колко мъж е!
    Разбираш ли сладък страховит междугалактически убиецо! 🙂

  5. Секси е Ева Грийн, примерно. Скарлет е млекодойна крава. Тука някакви Едипови комплекси се намесват. 😀

  6. Насенцееее, миличкооооо, това , че е жена автоматично я прави секси ли беееее, котьо, и Годзила е жена, и нея ли че опрашиш…..да ти завиди човек на либидото..

    П.П трепем само в една галактика

  7. Така е, Скарлет е световно призната грозотия, за нищо не става. Който я харесва или е гей или е някакъв долен „фийдър“!

  8. Такаааа. Надявам се да го мпрочетете.
    Който не го е гледал този филм, да поправи тази си грешка веднага.
    Не съм гледал по изродски филм от повече от 10 години..
    Имах чувството, че гледам поредния шедьовър на Хичкок или Дейвид Линч….
    Ама наистина ви казвам.
    Много изродски филм, точно в стила на Туйн Пийкс. Не че няма взаимствания от шедьоврите на Линч и Хичкок,м но много кадърно и добре направен филм..
    Trqbwa da se gleda pone 2-3 пъти за да го проумее, човек.
    Интересен начин за убиване между другото (И си викам, каква е тая психария бре.. и всеки път едно и също, само че всеки път добавен още някой друг кадър към недовършената картинка, още един щрих, още една част от пъзела завършваща цялостната картина както се казва на час по лъжичка 🙂

    ВАЖНО!!!!
    Сега нека УТОЧНЯ и една МНООГО ВАЖНА ПОДРОБЖНОСТ…
    Който иска да види цоцките, циците, бебоците, бибероните, гърдите, млекоцентралите на „кака ви“ Скарлет и който иска да види пусито, путето, клиторчето, устните, пичката, кожичката на „кака ви“ Скарлет му препоръвам да гледа филма. 😉
    Охааа.. какво сладко, избръснато и гладко пуси има 😉 МММММ…:)

  9. Подписвам се с платинено мастило под теб. Джонатан Глейзър ни представи едно истинско некомерсиално филмово изкуство. Умишлено заснет провакативно, той просто дълбае в ума ти. Все още не мога да се подготвя чисто психически за да го гледам втори път. Шедьовър.

  10. Отдавна не бях гледал по-тъп филм! Честно!
    Даже ТЪП е меко казано! Седя, гледам и се чудя, защо да го е*а ЗАЩО?
    Извънземно лови загорели нерези с бус и ги вкарва в някакви лайна!
    И?
    Е*ахти и режисьора – да си снима там рекламите и повече филми да не прави!