Матю Маконъхи

Той отдавна не е мускулестият „блонди” красавец – Матю Маконъхи прави все по-впечатляващи превъплъщения. Очакваме го и в „Interstellar” на Кристофър Нолан, но пък следващият му проект отново е сравнително скромен и с потенциал за нещо голямо. Маконъхи и Кен Ватанабе ще се присъединят към екипа на Гюс ван Сант „Sea Of Trees”.

За проекта се говори отскоро, когато се чуха слухове за интереса на Хоакин Финикс. Сценарият е от „черният списък” на 2013 и е дело на Крис Спарлинг („Buried”, „ATM”). Историята е за американец, който потегля към прочутата „Гора на самоубийствата” в подножието на планината Фуджи, с – познахте! – намерение да сложи край на живота си. Обаче нещеш ли, е прекъснат от японец, който се е разколебал по повод собственото си самоубийство. Двамата поемат към избавление извън гората, с опит за осмисляне на реалността.

Все още не се знае кога ще започнат снимките, но това ще е следващият филм на Гюс ван Сант. И да – сигурни сме, че Матю Маконъхи е повече от успешен избор, особено ако наистина остане в едната главна роля. Смятаме, че двамата с Ватанабе ще си партнират повече от успешно (виждаме как това се случва с Уди Харелсън в умопомрачително добрия „True Detective”).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Хубава новина
    Историята звучи чудесно, кастинга е подходящ. Мисля, че би се получил хубав филм. 😉
    И помежду другото малка забележка. Оправете си заглавието, че звучи подвеждащо. Помислих, че матю маконъхи ще е режисьора…
    Маконъхи ще се снима, а не ще снима 😉

  2. ^ Главният редактор е добавил името на филма и затова се беше получило двусмислено значение – оправихме го, благодарим 🙂