FX представиха първия тийзър трейлър на мини-сериала „Фарго”, който е създаден по едноименния шедьовър на братя Коен от 1996-та, но който няма да е негов буквален римейк или просто удължаване на историята (какъвто е случаят с „От здрач до зори”), а ще бъде отделна (макар и споделяща някакви общи елементи) история с изцяло нови герои.

Краткият тийзър ни запознава с безскрупулния и манипулативен герой на Били Боб Торнтън Лорн Малво, който завинаги ще промени живота на скромния продавач на застраховки Лестър Найгард. В тийзъра Малво се заема да почисти снега от предното стъкло на автомобила си, а съдейки по прекрасния таглайн „This April, Lorne Malvo has a few things to clear up”, за него това „почистване” ще е само началото.

Тийзърът идва с акомпанимента на „It Only Hurts for a Little While” на „The Ames Brothers”, а ние се надяваме, че след като изгледаме сериала, няма да ни боли дори и за малко. Имаме някакви надежди – ако не друго, заради братя Коен, които са продуценти, но щяхме да сме една идея по-спокойни ако и тук, както при страхотния „Истински детектив” и предстоящия „The Knick”, режисьорът беше един и същ на всичките 10 епизода.

http://www.youtube.com/watch?v=uj5LRr2Zzy4

Главен сценарист на сериала е Ноа Холи („Bones”), режисьор на първия епизод е телевизионният ветеран и носител на „Еми” Адам Бърнстайн, който може да се похвали и с няколко епизода на модерната класика „Breaking Bad”, а в ролите са Мартин Фрийман, Били Боб Торнтън, Колин Ханкс, Алисън Толман, Кейт Уолш, Боб Оденкърк, Джоуи Кинг, Оливър Плат, Глен Хауъртън, Ръсел Харвард и Адам Голдбърг.

Премиерата е 15 април. Щеше ни се да е малко по-раничко – така по-зимно да е усещането, но ще го преживеем, особено ако сериалът си заслужава.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *