Робърт Лукетик

По всичко изглежда, че след трагедията „Paranoia” кариерата на режисьора Робърт Лукетик ще продължава да се срива надолу (не че някога е била някъде високо с посредствени заглавия като „Професия Блондинка”, „Свекървище”, „21”, „Грозната истина”, „Убийци”, но все пак…), защото според Deadline именно той е бил избран да застане начело на продуцираната от Силвестър Сталоун женска версия на „The Expendables: Непобедимите”, която засега носи свръх-оригиналното заглавие „The ExpendaBelles”.

Deadline предлагат и първия синопсис на филма:

Вселената на „The Expendables” има нов екип. Елитна група от специално обучени жени наемници са събрани за тайна спасителна мисия. След като се озовават във вражеската територия , те откриват, че също така ще трябва да свалят от власт зъл диктатор решил да господства над света. Става ясно, че този път не се търси „правилния мъж за работата”. „The ExpendaBelles” е история за силата на жените и за здравата работа в екип.

Интересното е, че преди този синопсис Deadline пускат друг, но от Millennium Films се свързват с тях с информацията, че е променен. Ранният е бил почти същият, но съдържал информацията, че за да се доберат до диктатора, жените от екипа трябва да се преструват на стриптийзьорки и момичета на повикване. Явно са сметнали, че не е „политически коректно” и няма да се хареса на повечето жени и затова са решили да го променят.

В момента пред Лукетик и останалия екип на „The ExpendaBelles” стои един много важен момент и това е кастингът. Наскоро имаше слухове за Камерън Диас, Мила Йовович и Мерил Стрийп, но на този етап това са само спекулации. Едно е сигурно, които и актриси да изберат – хващаме се на бас, че една от тях ще е Джина Карано, филм от това едва ли ще стане, така че няма да тръпнем в очакване.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *