Новият трейлър на „Blood Ties” е кратичък, куршумено-екшънски и сякаш по-специално отношение е „получил” братът-ченге, в чиято роля ще видим Били Кръдъп.

Поддал се е прекрасният Гийом Кане! Направил си е един стредняшки трейлър (боже, опази и филмът да се окаже такъв!), точно като за „обикновеното-зрител” у Щатите, изгубило се е усещането за атмосфера и само по визията на возилата можем да се досетим, че престрелките се случват нейде през 70-те години. Героите са на възраст около 50-те и може би заради това (изглеждат „улегнали”) ни се струва, че филмът ще има отчетлива драматично-семейна нишка. В което няма нищо лошо, само нека се запази и атмосферата, ако обичат!

Споделяли сме и друг път подробности около четвъртия режисьорски филм на Гийом Кане, и за да не се повтаряме излишно само ще напомним, че ролите са разпределени мужду Клайв Оуен, Били Кръдъп, Марион Котияр, Мила Кунис, Зоуи Салдана, Матиас Схонартс, Лили Тейлър, Джеймс Каан, Грифин Дън, Ноа Емерих, Джон Вентимиля и др.

Филмът ще бъде пуснат на екран във версия 2 часа и 8 минути (с 22 мин. по-къс вариант от видяното в Кан) и ще може да бъде намерен в iTunes на 21 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *