Update: Учудихме се как така ще се разминем с някой тийзър на тизйъра и ето че се появи един. Ние обаче няма да го гледаме и както казахме по-долу в новината, ще се запазим „девствени” за трейлъра, който се очаква довечера. Вие може да му хвърлите едно око, ако имате жаление.

http://www.youtube.com/watch?v=9OX_B5-qYUg


Първият трейлър на очаквания с огромно любопитство „Guardians of the Galaxy” ще дебютира днес късно вечерта наше време – той ще бъде представен от Крис Прат по време на „Jimmy Kimmel Live” – и за да ни подгреят подобаващо Marvel разпространиха три нови снимки от филма. Слава богу, че са именно снимки, а не няколко досадни тийзърчета на тийзъра, тъй като така ще останем „девствени” за трейлъра и следователно би трябвало да се изкефим повече, когато най-накрая видим как точно нетипичната концепция на филма ще бъде пресъздадена на екран.

Между другото, тези три снимки (реално погледнато) са първият ни истински поглед към филм, тъй като кадърът, който видяхме в началото на годината, беше по-скоро вариант на концептуалната рисунка от най-ранния етап на работата по продукцията. Вижте с кратко обяснение кой и какво.

Guardians of the Galaxy - Гамора (Зоуи Салдана), енотът Рокет (Брадли Купър), Питър Куил (Крис Прат), Груут (Вин Дизел) и Дракс Унищожителя (Дейв Батиста)

Гамора (Зоуи Салдана), енотът Рокет (Брадли Купър), Питър Куил (Крис Прат), Груут (Вин Дизел) и Дракс Унищожителя (Дейв Батиста) са на мисия да спасят вселената.

Guardians of the Galaxy

Милано, космическият кораб на Пазителите, лети над Ксандар – домът на Nova Corps.

Крис Прат като Питър Куил

Крис Прат като Питър Куил, още известен като Star-Lord, дете на 80-те години на ХХ в. и главен герой във филма, който е отвлечен от Земята когато е бил на 9 и е отгледан в космоса.

Ослушвайте се за трейлъра!

В „Guardians of the Galaxy” безочливият авантюрист Питър Куил става обект на неуморно преследване от страна на ловци на глави, след като открадва мистериозно кълбо, търсено от Ронан – могъщ злодей с амбиции, които заплашват вселената. За да избегне упорития Ронан, Куил е принуден да обедини сили с четирима много различни аутсайдери: Рокет, размахващ оръжие енот, Груут, приличащ на дърво хуманоид, смъртоносната и загадъчна Гамора и търсещия отмъщение Дракс. Когато Куил открива истинската сила на кълбото и опасността, която представлява за космоса, той трябва да направи всичко възможно, за да обедини разпасаните си съперници в един отчаян отпор, от който зависи съдбата на галактиката.

Режисьор на „Guardians of the Galaxy” е Джеймс Гън („Sliter”, „Super”), а в ролите са Крис Прат (Питър Куил/Star-Lord), Зоуи Салдана (Гамора), Дейвид Батиста (Дракс Унищожителят), Брадли Купър (Рокет), Вин Дизел (Груут), Лий Пейс (Ронан/Ronan the Accuser), Бенисио дел Торо (The Collector), Джимон Хонсу (Корат), Майкъл Рукър (Йонду), Карън Гилън (Небюла), Джон С. Райли (Роман Дей), Глен Клоуз (Раел), Питър Серафинович (офицер) и др.

Премиерата е 1 август 2014.

Повече подробности за филма можете да научите от новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments