Ханибал. Ханибал. Ханибал. Ханибал, Ханибал, Ханибал!

Малко се притесняваме, че първият трейлър на втория сезон на любимия ни сериал „Ханибал”, а сега и новият 30-секунден промо клип разкриват прекалено много и просто няма как да са спойлърски само за първия епизод, но това по никакъв начин не ни спира да ги гледаме по няколко пъти и да то възможно най-внимателно. Все пак се чувстваме задължени да ви предупредим, така че ако още не сте наваксали с първите 13 епизода или просто искате да се опазите от всякакви подробности за сюжета, по-добре пропуснете.

От друга страна, ако вече сте гледали първия трейлър, вече е късно, така че спокойно можете да видите и чудесното ново промо.

Добрата новина е, че имаме още един повод да пишем за „Ханибал” и той е интересно ново попълнение в актьорския състав – Майкъл Пит ще играе Мейсън Върджър, един от пациентите на доктор Лектър, който е герой от книгите на Томас Харис и от филма „Ханибал” от 2001, където се изпълнява от неразпознаваемия Гари Олдман (когато го виждаме, Върджър отдавна е обезобразен, след като Ханибал го убедил буквално да обели лицето си, докато е надрусан… „It seemed like a good idea at the time.”).

Върджър е психопат, богаташ, садист и педофил и имаме чувството, че Пит ще е идеален в ролята. А ако случайно ни издразни, поне ще ни крепи мисълта какво ще му се случи в един момент… Носят се слухове, че изпълнението му ще е в стила на Андрю Скот и неговия Мориарти в „Шерлок” и ако този Върджър е достатъчно неуравновесен, има шанс да обърка някой и друг от внимателно замислените планове на Ханибал.

Нямаме търпение да видим какво точно ще стане. Едно сме сигурни – съветът на Уил да стоим далеч от Ханибал Лектър, колкото и да е разумен, няма да го бъде. Премиерата на втори сезон е 28 февруари 2014.

Ханибал.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *