Ной

Когато преди няколко дни ви представихме поредица „character” постери от библейската епика на Дарън Аронофски „Ной” („Noah”), доста „хитро” използвахме думата „наводнение” по отношение на тяхната бройка, но същото определено може да се каже и за цялостния маркетинг на филма – Paramount никак не се пестят откъм реклами, в това число и трейлърите, въпреки че сме виждали филми и с повече.

За щастие (или пък за нещастие, зависи от личната ви гледна точка), трейлърите до момента не са от тези, които разказват целия филм предварително или пък такива, които са монтирани така, че да „говорят” на точно определени социални групи, или такива с ясно изразени конкретни жанрови предпочитания. Те са (общо взето) едни и същи, само с леки разлики тук-там.

Това може да означава, че Paramount или не искат да ни баламосват с лъжливи реклами, а вместо това да приемем филма такъв, какъвто е, или пък просто няма какво друго да ни покажат. Защото филмът е зле. Лично ние предпочитаме първия вариант. Както знаете, ние сме фенове на Аронофски и имаме вяра както в него, така и във филма. А освен това ни харесва това, което видяхме като реклами до момента. В това число и новият трейлър.

http://www.youtube.com/watch?v=5B-BlmLplNA

http://www.youtube.com/watch?v=TR2raSZihOM

Режисьор на „Ной” („Noah”) е Дарън Аронофски, а в ролите ще видим Ръсел Кроу, Антъни Хопкинс, Дженифър Конъли, Рей Уинстън, Ема Уотсън, Дъглас Буут, Логан Лерман, Дакота Гойо, Кевин Дюранд и др.

Премиерата е 28 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Погледнете трейлъра на 1.54 и тв спота на 21 сек 😀 . На единия клип имаме голяма армия , а на другия – нищо 😀

  2. Много беше яко, че маркетингът на филма скри каменните крийчъри 🙂