Айзенбърг и Айрънс

Честно казано, все още неозаглавеното продължение на „Човек от стомана” започва да ни радва с все по-изненадващите кастинг решения. След като стресира нета с избора на Бен Афлек за Батман (и ние не сме фенове на идеята, но направо ни стана мъчно за човека), Зак Снайдър продължава в същия дух и получихме официално потвърждение от Warner Bros., че ще видим Джеси Айзенбърг в ролята на Лекс Лутър и Джереми Айрънс като иконома и довереник на Брус Уейн Алфред.

Никога, ама никога нямаше да се сетим за Джеси Айзенбърг за ролята на Лутър (или както сме го чували „Лутор”), но колкото и странно да ни звучи, трябва да признаем, че е чудесен актьор и умее да прави не особено приятни герои. И да, ще е един доста особен Лекс – по-млад от обикновено (или поне от повечето му превъплъщения) и със сериозен „geek”-фактор, но в крайна сметка, защо пък не? Като Афлек ще е Батман, дет се вика, all bets are off.

А Джереми Айрънс е супер избор за Алфред и единствената причина да не е очевидно – на много хора вероятно ще им трябва време да свикнат с идеята – е Майкъл Кейн, който беше толкова добър Алфред, че някак ще ни липсва. Но и Айрънс ни липсваше по екраните напоследък, така че нямаме оплаквания.

Явно постепенно свикваме с проекта и вече нищо не може да ни изненада, а докато дойде време за трейлъри, сигурно ще се чудим какво въобще ни е притеснявало в кастинга. Но дотогава има време Снайдър и Warner Bros. да ни изненадат с още нещо или още някой…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments