Helix

Създаденият от Роналд Д. Мур („Battlestar Galactica”) фантастичен хорър сериал „Helix” е една от по-сериозните ни сериализирани жанрови надежди за годината и очакваме дебюта му с голям интерес. Разбира се, предвид факта, че той ще се излъчва по SyFy, сме се подготвили за сериозно евтинджоско разочарование (за всеки случай), но нещата, които сме виждали до момента, не са никак лоши – поне не и на фона на десетки подобни проекти, на които попадаме, било то телевизионни или кино – затова сме по-скоро оптимисти.

Премиерата на „Helix” е само след няколко дни и в тази връзка решихме да хвърлим към него един последен по-сериозен рекламен поглед, в центъра на който са първите 15 минути – практика при промотирането на сериалите, която виждаме все по-често. В добавка към него ви предлагаме да видите едно превю, представящо по-голямата част от действащите лица, както и няколко тв спота.

Helix” разказва историята на група учени, които посещават високотехнологичен център за изследвания в Арктика, където трябва да разследват потенциална зараза. Скоро те стават част от безмилостна борба за оцеляване, която заплашва да унищожи цялото човечество.

First 15 Minutes

http://www.youtube.com/watch?v=CviEeDRBr6w

Character Trailer

Promos

За финал вижте и два плаката.

Helix - плакат

Helix - плакат

Пилотният епизод на „Helix” ще дебютира на 10 януари 2014 по SyFy.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *