Вярно е, че напоследък рядко попадаме на филми, в които да се израдваме на образи, създадени за актьори отвъд „на попрището жизнено средата”. И тъй като много уважаваме Ед Харис и харесваме Анет Бенинг, обръщаме специално внимание на един филм с тяхно участие – „The Face of Love”.

Режисьорът Ари Позин разказва историята на една вдовица, която случайно попада на мъж, който си прилича с покойния й съпруг … като две капки вода. Не само по външност, но притежава същите доброта, чувство за хумор, влечение към изкуството. Двамата не могат да скрият, че изпитват чувства един към друг, но нещо определено притеснява героинята на Анет Бенинг – тя крие новия си любим от близки и приятели, премълчава истини и е въпрос на време поразителната прилика да бъде разкрита…

Тази емоционална кинодрама вероятно ще предизвика размисъл за това дали успяваме да се справим с болката, как улавяме момента, за да му се насладим и колко трудно е да прекрачим в бъдещето, без оковите на тъгата и спомените…

Доколкото познаваме двамата актьори-ветерани, колкото и романтично-сълзлив да се окаже сюжетът, надяваме се, че те ще го прекроят и трансформират, за да не изглежда клиширан, и ще ни предложат запомнящи се роли.

The Face of Love” тръгва в ограничено разпространение в Щатите на 7 март, а седмица по-късно ще може да бъде намерен в платформата VOD.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *