Иииии – отново спорт, отново Кевин Костнър, избор на играчи, режисира Айвън Райтман. В „Draft Day” темата е американски футбол, а знаете какво означава това – време за избор на играчи, или от университети, колежи и младежки отбори, или за преразпределение на познати майстори на терена. Томбола и наддаване, залагане и печалба – най-вече на сила и авторитет. Рискът е задължителен.

Като шеф на отбора в Кливланд, в деня за избор на Националната футболна лига Сони Уийвър (Костнър) има шанс да спаси футболния екип с избора си. В деня, когато за няколкостотин млади мъже с мечта да играят сред националите, животът ще се промени, Уийвър бързо трябва да реши каква жертва да направи – в стремежа му към съвършенство границата между личния и професионалния живот странно се размива. Трейлърът обещава напрегнати ситуации и игра с времето, което притиска главния герой (очакван и обичан от блокбастърната машина похват).

Сценарият, дело на Раджиф Джоузеф и Скот Ротман, беше на „върха” на прочутите „черни списъци” през 2012 година с 65 гласа. От името на всички почитатели на американския футбол се надяваме да се е получил добър филм.

Draft Day - плакат

Режисьор на „Draft Day” е Айвън Райтман, който е разпределил останалите роли между Дженифър Гарнър, Франк Лангела, Денис Лиъри, Тимоти Симънс, Елън Бърстин.

Премиерната дата в Щатите е 11 април 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments