300: Rise of an Empire

Лично на нас това, което видяхме като рекламна кампания на „300: Rise of an Empire” до момента, ни беше абсолютно достатъчно – трейлърите успяха да обърнат отношението ни от почти пълно отрицание до състояние на (по-скоро) положително очакване и честно казано, нямаме нужда от повече трейлъри, за да ни агитират допълнително.

Също така предполагаме, че тези, които искат да гледат филма, вече са го решили твърдо, а тези, които нямат такова намерение, едва ли ще си сменят мнението само заради един нов трейлър, така че не виждаме смисъл от нови реклами.

Явно обаче от WB не смятат така и продължават да разгръщат маркетинговата си кампания – очакваме скоро време да завалят и телевизионни спотове и клипове от филма, в количества „to blot out the sun” – и ни сюрпризират с нова серия плакати и нов пълен трейлър.

Имайки предвид споменатата ни нагласа, имаше момент, в който се чудехме дали да пускаме трейлъра, но в крайна сметка решихме, че си заслужава да го отразим, ако не за друго, то заради WTF музикалното му оформление.

Както вече стана ясно, към трейлъра има и няколко нови плаката. Ето ги и тях.

300: Rise of an Empire” изправя Темистокъл срещу необятните сили на персите, предвождани от самообявилия се за бог Ксеркс, и срещу отмъстителния командир на персийския флот Артемизия.

Режисьор е Ноам Мъро, а в ролите са Съливан Стейпълтън, Ева Грийн, Лина Хийди, Родриго Санторо, Калън Мълви, Андрю Тиернън и др.

Премиерата е 7 март 2014.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. ненене, Тито – то по-страшното предстои на 30 януари, че ще бъде на живо от Лондон-а 😛 хехехеххехе 🙂

  2. На 30-ти ли ще е премиерата? Много рано!

    п.п. Това ми прозвуча, като че тогава на живо ще разиграват битката при Маратон? 😉 😉 😉

  3. Неее – моята мисъл подскача по любимците ми – на 30-ти е Кориолан с Хидълс от Лондон 😀 Понеже знам, че се интересуваше от „Франкенщайн“, затуй подсещам… 😛

  4. Ще се ходи задължително….Много искам да видя Ева и Родриго 😀