Макар и с известно закъснение, длъжни сме да споделим, че се присъединяваме към всички знайни и незнайни почитатели на Дани Бойл, които с трепет очакват неговия следващ проект. А той е… телевизионната поредица „Babylon”.

Сценаристи са Сам Байнс и Джеси Армстронг (автори и на „Peep Show”), а историите ще се завъртят около американски експерт, който е нает да промени начина, по-който лондонската полиция се представя пред хората. Явно всичко е въпрос на ПиаР

Така като гледаме, няма как в историите да не е намесена и истинската работа на полицията – случаи, разследвания, ежедневие. Подозираме, че ще ни замерят с остроумия и шантава, най-вече позитивна енергия. В главните роли са Брит Марлинг и Джеймс Несбит, но най-важния компонент в сериала си остава (поне по наше скромно мнение) шефската роля на „магьосника” Бойл.

Съвсем скоро ще бъде излъчен пилотният епизод – на 9 февруари, по Channel 4. Първият сезон се очаква да бъде съставен от 6 серии, които ще се снимат през пролетта. Ще очакваме ъпдейт на информацията по повод пускането им в тв-ефир. Стискаме силно палци да се получи това, което знаем, че можем да очакваме!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Брит Марлинг е много голяма! Искрено се радвам, че работи заедно с Дани Бойл!